Populær tv-onkel taler ud om sorg og stoffer

De personlige problemer var eskaleret for skuespilleren John Stamos, da han blev snuppet med stoffer i blodet efter et kaotisk kollaps

Den 52-årige tv-stjerne havde i sommer et psykiske kollaps. Nu taler han ud. (Foto: AP)
Den 52-årige tv-stjerne havde i sommer et psykiske kollaps. Nu taler han ud. (Foto: AP)

Tiden er inde for John Stamos til at gøre op med sine indre dæmoner.

Det meddelte den 52-årige tv-stjerne selv i et åbenhjertigt interview med radioværten Howard Stern på SiriusXM mandag, hvor han talte ud om sit psykiske kollaps i sommer.

Intl. kendte - 17. okt. 2015 - kl. 19:34 Skæv stjerne sigtet for vanvidskørsel

Hele angeren kom, efter 'Hænderne fulde'-skuespilleren tilbage i juni blev snuppet med stoffer i blodet, mens han slingrede i sin bil. Stamos fik en betinget dom på tre år og påkrævet at gennemføre et tre måneders program mod alkoholafhængighed samt at deltage i 52 møder hos Anonyme Alkoholikere.

- Det var rædselsfuldt, og jeg er så flov over det. Jeg kunne have kvæstet nogen, og jeg hader mig selv for det, sagde Stamos i interviewet.

- Tidligere har jeg kunnet stoppe med at drikke, men da jeg startede igen, forværrede det mit liv, hvem jeg var, mine værdier og min moral. Jeg mistede mig selv, lød det videre fra den Emmy-nominerede tv-helt.

Se også: Tv-stjerne dømt for stofkørsel

Ifølge Stamos eskalerede misbruget på grund af en række personlige problemer, der var ved at æde ham op og gøre ham fuldstændig afstumpet.

- Min far døde, og jeg blev skilt, og det sendte mig i den forkerte retning. Men da min mor døde i september 2014, slog det mig helt ud.

Intl. kendte - 11. jul. 2015 - kl. 15:43 Tv-stjerne indlagt på afvænning

- Det hele var så mørkt, følelsesmæssigt var jeg afsporet, og min hukommelse var væk - jeg tror, at hvis det ikke havde været sådan, var jeg måske stadig gift og havde børn den dag i dag, sagde stjernen åbenhjertigt og understregede, han ikke længere drak eller tog stoffer.

- Jeg har intet at skjule mere.

Se også: Serie-onkel ville af med Olsen-tvillinger

Stamos er snart aktuel i genindspilningen 'Hænderne fulde', når Netflix lancerer den senere på året.

Familien Tanner med tilbehør i de glade 80'ere. Foto: All Over Press Kendte 'Hænderne Fulde': Hvor er Tanner-familien i dag?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen