Radiovært afslører: Jeg voldtog min kone

Charlamagne tha God indrømmer, at han udsatte sin nuværende kone for et seksuelt overgreb, første gang de havde sex

- Hun blev meget beruset og faldt om i min mors hus, og jeg fik fisse. Hun havde også sex med mig, men hun var meget fuld, forklarer Charlamagne tha God om episoden. Foto: All Over Press
- Hun blev meget beruset og faldt om i min mors hus, og jeg fik fisse. Hun havde også sex med mig, men hun var meget fuld, forklarer Charlamagne tha God om episoden. Foto: All Over Press

Den 40-årige amerikanske tv-personlighed og radiovært Charlamagne tha God, hvis rigtige navn er Lenard Larry McKelvey, er kommet i stormvejr.

Han har nemlig indrømmet, at han voldtog sin kone første gang, de var sammen seksuelt.

Det skriver News.au.

- Jeg bliver ved med at sige det. Jeg har fortalt det igen og igen. Der er en masse ting, som knægte gør, især når de er unge, som er voldtægt, men som vi ikke opfattede som voldtægt. Jeg er gift med min kone. Mig og min kone datede i et helt år, hvor hun ikke ville give mig fisse, har han udtalt.

God fortæller, at episoden fandt sted en aften, hvor hun havde fået meget alkohol indebors.

- Hun blev meget beruset og faldt om i min mors hus, og jeg fik fisse. Hun havde også sex med mig, men hun var meget fuld, siger han.

Ed Westwick er blevet erstattet af en anden skuespiller i en ellers allerede indspillet miniserie. Foto: All Over Intl. kendte - 7. jan. 2018 - kl. 06:30 Kendt skuespiller anklaget for voldtægt: Nu mister han stor rolle

Artiklen fortsætter under billedet.

Charmalagne tha God ses her med konen Jessica Gadsen. Foto: All Over Press
Charmalagne tha God ses her med konen Jessica Gadsen. Foto: All Over Press
 

Konen opfattede det også som voldtægt
Efterfølgende har God spurgt konen, om hun synes, at hun var blevet voldtaget af ham.

- Set i bakspejlet, ja, sagde konen til Charlamagne tha God.

Det er ikke første gang, at Charlamagne tha God kommer i medierne på grund af en sexsag. I en podcast fra 2015 indrømmede radioværten, at han havde haft sex med en kvinde, som ikke kunne sige nej.

De havde begge taget kærlighedsstoffet 'Spanish Fly', som de blev høje af. Morgenen efter kunne kvinden ikke huske, hvad de to havde foretaget sig.

Tidligere på måneden blev Charlamagne tha God anklaget for at have haft sex med en 15-årig i 2001. På det tidspunkt var han 22 år. Disse anklager afviser han dog alt om.

Charlamagne tha God er medvært i radioprogrammet 'The Breakfast Club'.

I fire år rejste Paris Hilton sammen med veninden Nicole Richie de amerikanske stater tynde for at leve et 'normal' liv. Foto: AP Intl. kendte - 2. maj. 2018 - kl. 14:06 Reality-dronning åbner op om sextape: - Det var ligesom at blive voldtaget

46 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere