Rapper efter voldtægtsanklage: - Jeg er mere end chokeret

Rapperen Nelly er blevet løsladt igen efter at være blevet anholdt for voldtægt

Nelly er blevet løsladt. Foto: David Goldman/AP
Nelly er blevet løsladt. Foto: David Goldman/AP

Rapperen Nelly er blevet løsladt igen uden kaution og uden at være blevet sigtet, efter at han lørdag morgen amerikansk tid blev anholdt i sin tourbus, da en kvinde anklagede ham for at have voldtaget hende i nærheden af Seattle i Washtington.

Nu svarer den 42-årige rapper på anklagen. Det gør han via sin profil på det sociale medie Twitter.

- Lad mig starte med at sige, at jeg er mere end chokeret over, at jeg er blevet ramt af denne falske anklage. Jeg er fuldstændig uskyldig. Jeg er overbevist om, at når fakta er blevet tjekket, vil det være tydeligt, at jeg er offer for en falsk anklage.

Takker fans og familie
Anholdelsen betød, at Nelly måtte opgive at give koncert i Ridgefield, Washington lørdag aften amerikansk tid. Han undskylder over for sin familie og takker sine fans for deres støtte.

- Jeg vil gerne undskylde over for dem, jeg elsker, for at have gjort dem flove og for at putte mig selv i en situation, hvor jeg kunne blive et offer for denne injurierende anklage.

- Jeg vil også gerne takke mine fans for deres urokkelige støtte. De kender mig. Jeg kan forsikre jer om, at jeg vil blive retfærdiggjort. Jeg forsikrer også om, at jeg vil jagte alle juridiske muligheder for at efterprøve denne injurierende anklage. Tak.

Nelly afslutter sin serie af tweets med at forklare sin situation.

- For at være helt klar i spyttet, så er jeg ikke blevet sigtet for noget, hvorfor der ikke blev krævet nogen form for kaution. Jeg blev løsladt, mens anklagen bliver efterforsket yderligere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen