Rasende Robert de Niro under prisuddeling: 'Fuck Trump'

CBS, som dækkede pris-uddelingen, valgte at bortcensurere de voldsomme udbrud

Foto: Michael Zorn/Invision/AP
Foto: Michael Zorn/Invision/AP

Det er velkendt, at den amerikanske stjerne-skuespiller Robert de Niro hader den amerikanske præsident Donald Trump som pesten.

Søndag førte det anstrengte forhold til, at skuespilleren under prisuddelingen 'Tony Awards' i New York hele to gange råbte 'Fuck Trump.'

Den amerikanske TV-station CBS, som dækkede pris-uddelingen, valgte at bortcensurere de voldsomme udbrud.

- Jeg vil bare sig en ting. Fuck Trump. Det er ikke længere 'ned med Trump.' Det er 'Fuck Trump,' lød det fra Robert de Niro, mens han stod på scenen og knyttede nævnerne.

Skuespilleren havde i den grad publikum med sig. Folk rejste sig op og klappede begejstret.

'Tror han kan fabrikere sin egen sandhed'
Robert de Niro advarede allerede under valgkampen mod Donald Trump, og han demonstrerede sammen med andre kendte personligheder mod Trump, da sidstnævnte blev indsat som præsident i januar sidste år.

Robert de Niro er medejer af en japansk restaurant-kæde. Og her er Donald Trump på ingen måde velkommen.

Robert de Niro har flere gange udtalt, at han ikke ønsker besøg af Trump. Skuespilleren vil generelt forlade en hvilken som helst restaurant, han måtte befinde sig på, hvis Trump skulle dukke op, har han sagt i interviews.

I sidste uge var den populære skuespiller også efter Donald Trump.

- Vores land er ledet af en mand, som tror, at han kan fabrikere sin egen sandhed. Vi har et ord for det: Bullshit, fastslog Robert de Niro.

'Skræmmende tider'
Da Robert de Niro søndag skulle introducere musikeren Bruce Springsteen, der også er en arg modstander af Trump, skete det med ordene:

- I disse skræmmende tider kæmper du altid for sandhed, gennemsigtighed og integritet hos regeringen. Det trænger vi til nu.

Robert de Niro er først og fremmest kendt for sine præstationer i filmene Casino, Goodfellas og Taxi Driver.

132 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere