Reality-babe dypper babserne

Deltagelsen i 'X Factor' blev startskuddet for britisk reality-babe, der nu følges af en million mennesker på de sociale medier

Uh! Se Khan fjolle rundt på fly

Hun er i besiddelse af nogle af de største bryster nord for alperne, og dem viser hun heldigvis gladeligt frem til sine mange følgere på Instagram.

Chloe Khan hedder den smukke kvinde fra England, der i 2010 forsøgte at snyde genvej til kendisstatus ved at deltage i ’X Factor’. Hun blev dog i stedet smidt ud af programmet efter en video, hvor hun sniffer et hvidt pulver, ramte de engelske medier. Hun blev i samme forbindelse beskyldt for at have arbejdet i sexbranchen, men det nægtede hun pure.

Se også: Genialt brystbillede: Blyantsprøven til et helt nyt niveau

Hun kan skrive forsider for Playboy i Slovakiet og Venezuela på cv’et, men det var med deltagelsen i Celebrity Big Brother i 2016, at hun for alvor blev en realitykendis i Storbritannien.

Siden da er interessen for kvinden med de store fortrin eksploderet, og hun følges i skrivende stund af én million mennesker på Instagram, hvor hun lørdag endnu engang glædede sine fans med dette billede, hvor hun skulle dyppe de berømte balloner i et spa.

Currently at the #spa with my mama brought her to #London for the week for her birthday

Et opslag delt af Chloe Khan (@chloe.khan) den

- Netop nu i spa med min mor. Tog hende til London i weekenden for at fejre hendes fødselsdag, skriver Chloe Khan til billedet.

Se også: Julemandens frække nissepige

Hun lægger ikke skjul på, at hun har brugt enorme summer på at fintune sit ydre. Om det er pengene værd, kan hver enkelt jo selv vurdere herunder:

1 year ago today #tbt

Et opslag delt af Chloe Khan(@chloe.khan) den

Finally home love this set from @jessicaslingerieltd use code CHLOE15 For discount @jessicaslingerieltd

Et opslag delt af Chloe Khan(@chloe.khan) den

That fucking tag tho |waist by @elitecosmeticsurgery

Et opslag delt af Chloe Khan (@chloe.khan) den

18 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere