Reality-babe med ny 'brasilianer-røv'

Chloe Sims var meget utilfreds med sin egen 'bedstemor-bagdel'

Se Sims og Lauren Pope til The Pride of Britain Awards (Video: Splash News)

Den bnritiske reality-stjerne fra TOWIE - The Only Way is Essex - glæder sig. Nu har hun endelig fået den bagdel, hun længe har ønsket sig.

De nye 'endemål' er opnået gennem et besøg i Brasilien, hvor en plastikkirurg har forsynet hende med den type numse, som populært kaldes en 'brasilianer-røv'.

Mere påklædt Marnie Simpson. Intl. kendte Reality-veteranens nøgenbillede: Spar det til din kæreste

Værs'go og kigge:

- Selv før jeg kom med i TOWIE, var jeg altid omgivet af smukke kvinder med timeglas-figurer. Min føltes usexet og drenget i sammenligning.

- Når jeg købte tøj havde jeg altid min bagdel i tankerne. Jeg købte specielt tøj for at få min røv til at virke større.

- Værst var det, når jeg var på ferie og skulle i en bikini. Det så forfærdeligt ud, som  en flad bedstemor-bagdel. Med alderen og tyngdekraften blev det bare værre. Når jeg rundede 30, ville jeg være indehaver af en hængerøv', siger den skønne med ny selvtillid.

Danielle Lloyd har fået styr på de nedre regioner. Privatfoto Intl. kendte Ex-Miss England fik vagina fixet

Chloe Khan har fået sin drøm opfyldt med dette cover-foto. Intl. kendte Mega-stolt plastik-babe: Juhuu, jeg er på forsiden

Indgrebet i Brasilien blev foretaget ved at fjerne noget uønsket fedt fra en del af kroppen og brugt til ommøblering af rumpen.

Chloe Sims har ikke haft grund til at kræve pengene tilbage.

37 kommentarer
Vis kommentarer