Reality-dronning med brystsmutter

Amerikanske Claudia Jordan mistede 'herredømmet' over badedragten, da hun var på stranden med en flok cvenner

Badenymfe.
Badenymfe.

Den amerikanske skuespiller, model og reality-deltager, Claudia Jordan, var noget uheldig, da hun forleden var på stranden med nogle venner.

Uheldig? Hmm..., det kommer selvfølgelig an på, hvordan man ser på det.

I hvert fald følte fotografen bag disse billeder sig nok heldig og var under alle omstændigheder kvik på aftrækkeren, da den 44-årige dejlighed pludselig mistede herredømmet over sin hvide badedragt, og det ene bryst tittede frem fra gemmerne til en regulær bryustsmutter.

Den tidligere, storbarmede glamour-model har været igennem otte brystoperationer i karrieren. Foto: All Over Press Kendte Playboy-forsider og sexvideo: Så meget er brystbombe værd

Se også: Reality-babe pirrer med bar røv

Clauda Jordan fik travlt med at få godterne på plads igen.

Men generelt er det nok en dårlig ide at bade i hvidt, hvis man da har til hensigt at holde 'varerne' skjult for omverdenen.

Selv de 'klækkelige' billeder viser tydeligt, hvad der gemmer sig inde under stoffet.

 

Det er specielt dette billede, der begejstrer fansene. Privatfoto Intl. kendte - 7. jun. 2017 - kl. 22:53 Sexbombe: Fucking fantastisk

Claudia Jordan har en fortid som både sportsudøver på 400 meter hækkeløb og som teenage-skønhedsdronning, hvor hun i 1990 blev Miss Rhode Island. I 1997 deltog hun i Miss USA-ræset og kom ind på en 10. plads.

I de senere år har hun deltaget i flere reality-shows, bl.a. 'Celebrity Apprentice', hvor hun røg ud af... Donald Trump.

Se også: Hot fitness-dronning: Sådan vil jeg se ud

Jordan i bølgerne på et tidligere tidspunkt. (Video: Splash)

1 af 2 Sådan ser hun ud i civil.
2 af 2 Badenymfe.
40 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!