Reality-dronning med brystsmutter

Amerikanske Claudia Jordan mistede 'herredømmet' over badedragten, da hun var på stranden med en flok cvenner

Den amerikanske skuespiller, model og reality-deltager, Claudia Jordan, var noget uheldig, da hun forleden var på stranden med nogle venner.

Uheldig? Hmm..., det kommer selvfølgelig an på, hvordan man ser på det.

I hvert fald følte fotografen bag disse billeder sig nok heldig og var under alle omstændigheder kvik på aftrækkeren, da den 44-årige dejlighed pludselig mistede herredømmet over sin hvide badedragt, og det ene bryst tittede frem fra gemmerne til en regulær bryustsmutter.

Den tidligere, storbarmede glamour-model har været igennem otte brystoperationer i karrieren. Foto: All Over Press Kendte Playboy-forsider og sexvideo: Så meget er brystbombe værd

 

Se også: Reality-babe pirrer med bar røv

Clauda Jordan fik travlt med at få godterne på plads igen.

Men generelt er det nok en dårlig ide at bade i hvidt, hvis man da har til hensigt at holde 'varerne' skjult for omverdenen.

Selv de 'klækkelige' billeder viser tydeligt, hvad der gemmer sig inde under stoffet.

 

 

 

 

 

Intl. kendte - 7. jun. 2017 - kl. 22:53 Sexbombe: Fucking fantastisk

Claudia Jordan har en fortid som både sportsudøver på 400 meter hækkeløb og som teenage-skønhedsdronning, hvor hun i 1990 blev Miss Rhode Island. I 1997 deltog hun i Miss USA-ræset og kom ind på en 10. plads.

I de senere år har hun deltaget i flere reality-shows, bl.a. 'Celebrity Apprentice', hvor hun røg ud af... Donald Trump.

Se også: Hot fitness-dronning: Sådan vil jeg se ud

Jordan i bølgerne på et tidligere tidspunkt. (Video: Splash)

40 kommentarer
Vis kommentarer