Realitystjerne indrømmer overgreb på teenagepige

Edgar Hansen fra 'Livsfarlig Fangst' erkender, at han har forgrebet sig på en 16-årig pige

Edgar Hansen har indrømmet, at han forgrebet sig på en ung pige. Foto: All over press
Edgar Hansen har indrømmet, at han forgrebet sig på en ung pige. Foto: All over press

Reality-fiskeren Edgar Hansen fra Discovery-serien 'Livsfarlig Fangst' har erklæret sig skyldig et seksuelt overgreb mod en teenagepige tilbage i september, men han skal ikke i fængsel, det skriver Seattle Times.

Efter en længere retssag nåede anklager og forsvarer til en aftale, der betyder, at Edgar Hansen får en 364 dage betinget fængselsstraf samt skal betale alle udgifter i forbindelse med sagen - i alt 1653 dollars svarende til lidt over 10.000 danske kroner.

Ud over pengene og den betingende dom skal han også i behandling for seksuel afvigende adfærd.

Tony Lara (i front) døde lørdag i sit hjem i South Dakota. (Foto: Discovery) Intl. kendte 'Livsfarlig Fangst'-kaptajn død

Edgar Hansen har været fast inventar i tv-serien de sidste 14 sæsoner. Foto: Discovery Channel
Edgar Hansen har været fast inventar i tv-serien de sidste 14 sæsoner. Foto: Discovery Channel

Blake Painter her til venstre i billedet er død. Han blev kun 38 år. Foto: AP Intl. kendte Tv-stjerne er død: Blev 38 år

Rørte og kyssede
Offeret for overgrebet fortalte sin psykolog i oktober, at Edgar Hansen havde forgrebet sig seksuelt på hende i hendes hjem i Washington.

Edgar Hansen erklærede sig skyldig i seksuelt overgreb og indrømmede, at han havde rørt ved den 16-årige pige og kysset hende.

Hansen er medarbejder på et skib placeret i Seattle, som er styret af hans ældre bror. Han har været med i 14 sæsoner af programmet, som følger fiskere rundt omkring i Alaska.

Ud på siden af skibet og skyd så de bedste billeder. Der kræves meget af kameramændene i Discoverys serie om krabbefiskerne fra Alaska. (Foto: Discovery Channel) TV Krabbefiskere: Sådan filmes verdens vildeste tv-serie

77 kommentarer
Vis kommentarer