Rekorden slået: Her er det mest likede billede nogensinde

Billedet, hvorpå en lykkelig nyhed annonceres, overgår nu Selena Gomez' sodavandsbillede - det hidtil mest 'likede' på det sociale medie Instagram

24 timer online tog det billedet her at slå rekorden for flest Instagram-likes. (Video: Billboard News)

8,5 millioner hjerter og næsten en halv million kommentarer - i skrivende stund!

En særlig populær kunstners særligt lykkelige nyhed har fået følgere verden over til at presse en 'thumb up' mod deres smartphone-skærm og tildelt hende et hjerte på det sociale medie Instagram - og nogle af dem smide en lykønskende kommentar.

Fotoet har fået så mange likes, at det nu overgår den hidtidige rekordindehaver, sangerinden Selena Gomez, der høstede hele 6,3 millioner likes for et billede, hvor hun... drikker en sodavand.

Og det er sket på bare 24 timer.

Baby-lykke
På billedet sidder den nye rekordindehaver iført slør og undertøj og omgivet af blomster. Særligt 'likeable' er billedet, da teksten under det afslører, at den mørkglødede kvinde ikke alene venter ét, men to børn.

Se også: Beyoncé afslører: Jeg skal have tvillinger

Sangerinden blev kærester med barnets far i 2002, efter at de havde udgivet deres første nummer, '03 Bonnie & Clyde', sammen.

Seks år senere blev de gift, og i 2012 kom parrets første barn til verden. Inden da havde sangerinden åbenhjertigt fortalt, at hun tidligere har aborteret.

Datteren er i øvrigt verdens yngste person, der har ligget på Billboards hitliste.

Hendes far udgav kort efter fødslen nummeret 'Glory', hvorpå han rapper til lydsporet af hendes gråd, der blev optaget, mens pigen var blot to dage gammel.

Har du endnu ikke gættet, hvem og hvilket billede, der er tale om, kan du få svaret i klippet øverst.

21 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!