'Richard Gere er en slags fremmed'

Cindy Crawford ser ikke meget til eks-manden længere

Cindy Crawford har en ny bog på bedding. (AP Photo)
Cindy Crawford har en ny bog på bedding. (AP Photo)

Supermodellen Cindy Crawford var gift med Hollywood-hylet Richard Gere i fire år fra 1991. Hun var 26, han 42 - og hun siger nu, at de var 'for forskellige' til, at ægteskabet kunne holde.

- Noget af problemet i vores ægteskab var, at vi ikke var venner - altså en slags ligesindede, fordi jeg var så ung, og han var Richard Gere, siger hun til Marc Maron's WTF podcast i anledning af sin nye bog, 'Becoming'.

Cindy Crawford har i en alder af knapt 50 år pensioneret sig selv. (Foto: AP) Intl. kendte Cindy Crawford går på pension

En stangstiv Cindy Crawford tog fej af George Clooney og sin mand Rande Gerber. (Foto: AP) Intl. kendte Fuld Cindy Crawford hoppede på Clooney ved en fejl

- Da jeg så begyndte at blive voksen, var det svært at ændre beskaffenheden af vores forhold.

Cindy fra sine model-år. (Zuma Press)
Cindy fra sine model-år. (Zuma Press)

Med sin mand, Rande Gerber. (AP Photo)
Med sin mand, Rande Gerber. (AP Photo)
 

Såmænd gode venner
Cindy Crawford har siden 1998 været gift med forretningsmanden Rande Gerber, og det er ikke meget, hun ser til eks-manden nu om stunder.

- Vi er såmænd gode nok venner, men han er også en slags fremmed, fordi vi faktisk ikke ser hinanden særlig meget.

Cindy Crawford er bekymret for sin datter, der ligesom hende er gået ind i modebranchen. (Foto: Allstar Picture Library) Intl. kendte Supermodel: Bekymret for datter i branchen

- Vi var for forskellige, siger Cindy Crawford om ægteskabet med Richard Gere. (AP Photo)
- Vi var for forskellige, siger Cindy Crawford om ægteskabet med Richard Gere. (AP Photo)
 

Lærdom om berømmelse
Men hun indrømmer, at hun lærte meget af Richard Gere under deres ægteskab, f.eks. det at tackle berømmelse, men de tips giver hun nu ikke videre i sin bog.

- Det er ikke en universiel lære. Meget af det omhandlede mig selv, og det har jeg ikke lyst til at dele med andre. Hvis jeg mente, andre kunne få noget ud af det, ville jeg måske have skrevet om det. Men jeg mener ikke, der nogen andre kan have gavn af.

10 kommentarer
Vis kommentarer