Rihanna: - Jeg er ikke et offer

Barbados-baben fortæller om sit liv ved at sætte billeder på Instagram

Jaja, ingen tvivl om, at hun ser hammergodt ud.

Rihanna synes det sikkert også selv og har vel nærmest verdensrekord i at poste frække billeder af sig selv på de sociale medier, Twitter og Instagram.

Se også: Rihannas frække feriedage

 

Her er det seneste, og det er bestemt ikke mindre sexet end så mange andre, hun har sendt ud til sine såkaldte 'followers' på nettet.

Lange støvler og hofteholder
Iført lange læderstøvler, der holdes oppe af en slags hofteholder, et par hvide trusser og ikke meget andet står hun med ryggen til på sit badeværelses gulv og gør sig til.

Se også: Chris Brown: Rihanna har tilgivet mig

På Instagram forsøger den 25-årige Barbados-babe at forklare, hvorfor hun har så travlt med at poste billeder af sig selv i alle mulige situationer.

 

Alt på Instagram
'Jeg sætter alt om mit liv på Instagram. Om så det er pot-rygning, besøg i stripklub, læse i biblen eller hænge ud med min bedste ven, hvilket viser sig at være Chris.

Se også: Rihanna afslører sin tøjkollektion

Alle ønsker at vidfe, hvad der sker i mit liv. Er hun narkoman? Nej. Er hun alkoholiker? Nej. Er hun et offer? Nej. Derfor fik jeg pistol-tatoveringen. Den er et symbol på styrke.

 

Det er forklaringen på mine billeder - for at fortælle sandheden om mig selv. Jeg har s meget at tænke over, og hvorfor bringe det hele frem, hvis det er uærligt', skriver hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer