Rihanna: Jeg føler mig begloet

Barbados-baben er blevet paranoid af berømmelsen, siger hun

Rihanna kigger sig over skulderen. Ligger en paparazzi på lur? (AP Photo/Mark J. Terrill)
Rihanna kigger sig over skulderen. Ligger en paparazzi på lur? (AP Photo/Mark J. Terrill)

Man forstår det ikke helt, men Rihanna påstår, at berømmelsen har gjort hende paranoid.

Hun føler sig konstant forfulgt af paparazzi-fotografer og er oven i købet begyndt at føle skidt tilpas i sit eget hjem, fordi hun føler, at fotografer ligger på lur allevegne og smugkigger gennem gardinerne.

Se også: Rihanna kåret som ikonSe også: Lej dig ind: Rihannas fantastiske villa i Los AngelesSe også: Rihanna smidt ud af moskeSe også: Lummer Rihanna: Pop eller porno?

- Jeg føler mig begloet allevegne. Det er et spørgsmål om at kunne bevæge mig rundt, som det passer mig. Jeg vil gerne kunne ligge topløs i solen et eller andet sted, men det vil jeg næppe nogensinde kunne gøre, siger hun til Glamour magazine.

Identitetskrise
- Selv hvis jeg ligger i mit soveværelse ovenpå og gardinerne er trukket for, har jeg fornemmelsen af, at paparazzierne ligger i en båd et eller andet sted eller én titter frem.

 

Barbados-baben indrømmer, at hun for nogle år siden led af en identitetskrise, som skyldtes den konstante medie-overvågning.

- Jeg må genvinde min frygtløhed, for den forsvandt lidt. MIn mor sagde noget i retning af, at 'jeg ser noget i dine øjne, som jeg ikke har set før - frygt'. Jeg må tilbage til at være okay med mig selv.

0 kommentarer
Vis kommentarer