Rihanna strutter med sin bare røv

Frække fotooptagelser til et fransk magasin på balkon i Los Angeles

Træningsøvelse til de nye fotooptagelser. Foto: Susan/PA Photos
Træningsøvelse til de nye fotooptagelser. Foto: Susan/PA Photos

Hun har aldrig været bleg for at vise sig ude meget tøj på - ikke mindst på sine berømte selfies, hvor hun i perioder nærmest dagligt lægger nye fotos af sig selv på Instagram.

Men nu er hun gået skridtet videre og strutter lystigt med sin bare røv på en balkon i West Hollywood ved nogle foto-optagelser for et fransk magasin.

Kun iført en lys, meget åbentstående top ligger hun på knæ med rumpen lige i vejret for fotografen og det øcvrige hold af hjælpere.

Så bliver det vist ikke meget bedre.

Badekåben røg
Den 26-årige barbados-babe trådte ud til optagelserne i en sort badekåbe, men den smed hun ubekymret og lå komplet splitterfornøjet i de nedre regioner, da hun havde indtaget sin position på balkonen i et hus omgivet af palmetræer i bakkerne omkring byen.

Støttende på hænder og knæ og med bagdelen i vejret fik hun hældt vand over ryggen, så huden præsenterede sig silkeblød og lækker - og så var hun ellers klar til at blive fotograferet.

Se billederne herOgså fræk med tøj på. Foto: Susan/PA Photos
Også fræk med tøj på. Foto: Susan/PA Photos


Muligvis til inspiration blev et magasin holdt foran hende af en assistent, men Rihanna syntes ikke at behøve gode råd til, hvordan hun skulle gebærde sig.

Se også: Tissetrolden Rihanna på herre-toilettetSe også: Rihanna ser rapper igenSe også: Se Rihanna topløs i net-bluse

Da optagelserne var færdige, rakte en assistent hende badekåben igen, men inden hun var dækket til, nåede fotografen lige at trykke på udløseren, og Rihannas bagdel var aldeles tydelig. (Se nederst på linket)

Gæv tøs!

0 kommentarer
Vis kommentarer