Rihanna ville beskytte volds-kæreste

Rihanna fortæller, hvordan hun ville beskytte Chris Brown, selv efter hans voldelige overfald på hende

Her mødes Rihanna og Chris Brown med nogle venner i Los Angeles i 2012 (Video: Splash)

På forsiden af Vanity Fair. Intl. kendte - 6. okt. 2015 - kl. 19:19 Rihanna: Jeg bliver liderlig men går ikke i seng med tilfældige fyre

Foto: AP flash - 27. sep. 2015 - kl. 09:24 Australien aflyser Chris Brown-koncert: Kvindemishandlere er ikke velkomne

Rihanna udstråler mere girl power end de fleste, og det er denne styrke, der har været med til at gøre hende til det popfænomen, hun er i dag. Men den samme styrke endte også med at blive et problem for hende, da hun forsøgte at beskytte sin voldelige ekskæreste, Chris Brown, selv efter hans overfald på hende. Det fortæller hun i et åbenhjertigt interview med magasinet Vanity Fair.

- Jeg var den pige, der troede, at hun var stærkere end andre, og at hun kunne udholde al den smerte, som forholdet medførte. Måske følte jeg mig som en person, der næsten kunne være en skytshelgen for en anden person, der var mindre stærk, fortæller 'Umbrella'-sangerinden til Vanity Fair.

Bærer ikke nag
Samtidigt håbede hun på, at hun kunne ændre Chris Brown og hans voldelige opførsel.

- Jeg var hundrede procent sikker på, at jeg kunne forandre ham. Jeg var meget beskyttende og følte, at omverdenen ikke forstod ham, fortæller Rihanna, der ikke bærer nag længere:

- Jeg hader ham ikke. Jeg vil holde af ham, til jeg dør. Vi er ikke venner, men vi er heller ikke fjender. Vores forhold er næsten ikke-eksisterende nu.

Derfor er det også ubehageligt at blive mindet om volden flere år efter, men Rihanna understreger, at det er vigtigt at blive ved med at diskutere de overgreb, som rammer mange andre kvinder og mænd.

- Det er i fortiden, og jeg vil ikke bare komme over det, for det er et seriøst emne, der stadigvæk er meget relevant. Det er ikke et emne, man fejer ind under gulvtæppet, men det er ikke noget, der er rart at blive mindet om, hverken for mig eller andre, der har oplevet det.

5 kommentarer
Vis kommentarer