'Ringenes Herre'-skønhed er blevet mor igen

Skuespillerinden Liv Tyler og sportsagent-kæresten Dave Gardner er blevet forældre til en lille dreng. Tyler har i forvejen sønnen Milo

Liv Tyler viser babybulen frem. (Foto fra Instagram)
Liv Tyler viser babybulen frem. (Foto fra Instagram)

Der er ren babylykke hjemme hos Liv Tyler.

10 år efter at hun blev mor for første gang, har nu fået endnu en søn.

Den 37-årige skuespillerinde fødte onsdag den 11. februar en lille dreng, hvis navn endnu ikke er offentliggjort. Det bekræfter hendes repræsentanter over for magasinet People.

- Han er rask, og alle er meget glade, lyder den lykkelige erklæring på Tylers vegne.

Skuespillerinden lagde tidligere samme onsdag et billede af sig selv ud på sin Instagram-profil, hvor hun med højgravid, bristefærdig mave står foran The New York City Ballet. Hun har gennem hele sin graviditet flittigt delt graviditetsbilleder på sin Instagram-profil.

New York City ballet @dustinyellin

Et billede slået op af Liv Tyler (@misslivalittle) den

Faren til den nyfødte dreng er sportsagenten Dave Gardner, som hun har dannet par med siden 2014, og bedstefaren er ingen ringere end 'Aerosmith'-forsangeren, Steven Tyler. Derudover har Liv Tyler den 10-årige søn Milo med eksmanden, musiker Royston Langdon.

Liv Tyler er blandt andet kendt som den smukke elverpige 'Arwen' i 'Ringenes Herre'-trilogien, hvor hun spiller den elskede til den danske skuespiller Viggo Mortensens karakter.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere