'Ringenes Herre'-stjerne venter barn

Den eventyrlige skuespillerinde Liv Tyler venter besøg fra storken

Lig Tyler er gravid igen. (Foto: AP)
Lig Tyler er gravid igen. (Foto: AP)

Skuespillerinden Liv Tyler vil nok altid blive husket for sin ikoniske rolle som den smukke elver Arwen i 'Ringenes Herre'-filmene. Nu afslører den eventyrlige stjerne på Instagram, at hun er gravid.

- Åh gud, det ser ud som om storken kommer på besøg igen! Der vokser endnu en lille Tyler Gardner i min mave. Vores familie vokser! Jeg er så taknemmelig. David Gardner, jeg elsker dig, skriver den 28-årige skuespillerinde på Instagram, omgivet af hjerter og regnbuer.

Liv Tyler, som er datter af 'Aerosmith'-forsangeren Steven Tyler, fandt sammen med David Gardner i sommeren 2014, og siden har der været fuld fart på forholdet. I februar fik de sønnen Sailor Gene, hvis gudfar er ingen ringere end fodboldikonet David Beckham.

Se også: Liv Tyler forlovet med Beckhams bedste ven

Allerede mens Liv Tyler ventede Sailor Gene, besluttede David Gardner at fri til sin kendiskæreste.

- Det var virkelig sødt. Jeg var meget overrasket. Jeg havde ingen anelse! Og jeg var ikke særligt flot på det tidspunkt, har Liv Tyler fortalt om frieriet i et interview med modellen Chrissy Teigen og modemanden Joe Zee hos FABLife.

Se også: 'Ringenes Herre'-skønhed er blevet mor igen

- Jeg var gravid, jeg græd, jeg var lige kommet ud af badet og var i gang med at pakke ud. Det var ikke et særligt glamourøst øjeblik, tilføjede Liv Tyler, som også har en søn fra et tidligere forhold.

Liv Tyler nyder at glæde børnene. Se skuespillerinden klædt ud som zebra og dele slik ud til halloween. (Video: Splash)

13 kommentarer
Vis kommentarer