Rob Kardashian tilbudt millioner for sexvideo

Kardashian-lillebroderen har mulighed for at tjene gode penge på samme måde som storesøster, Kim

Rob Kardashians kæreste, Blac Chyna, er ikke bleg for at vise kroppen frem. Se mere her

28-årige Rob Kardashian og 27-årige Blac Chyna er blevet tilbudt en million dollar svarende til 6,8 millioner kroner for at lave en sexvideo.

Rob Kardashian har fundet kærligheden - men ikke til familiens glæde. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Kardashians slår hånden af lillebror

Den sky reality-stjerne og den tidligere stripper har datet hinanden et par måneder, og forlæggeren for bladet Hustler har bedt dem overveje, om de vil lave en fræk film til hans firma.

Brevet, som er blevet opsnappet af sladdersitet TMZ, lyder: 'Vi er kendt verden over for vores kvalitetsvideoer i en variation af genrer, både hardcore og soft-core. Vi vil gerne fokusere mere på kendis-sexbånd. De har vist sig at være både efterspurgte og lukrative'.

Hustler angiver i brevet, at parret kan tjene op til en en million dollar eller mere.

Khloe og Lamar optog lagengymnastikken, mens de endnu var gift. (Foto: AP) Intl. kendte Khloe Kardashian har også en sexvideo

Vælger Rob Kardashian at gå hjemmevideo-vejen følger han i fodsporene på storesøster Kim Kardashian, som med et trylleslag gjorde hele Kardashian-klanen berømt med sin sexvideo med sin daværende kæreste, rapperen Ray J.

En video fra lillebror vil dog være ugleset hos mor Kris og søstrene, Kourtney, Kim, Khloe, Kendall og Kylie, som bestemt ikke billigere Robs forhold til Blac Chyna.

En af de mest populære familier i USA tjener en stor del af deres penge på selvpromovering og personlig branding. Læs mere om nederst i artiklen (Foto: AP) Kendte Sexvideoer, stoffer og masser af penge: Kom helt tæt på Kardashian-klanen

Det hjalp bestemt ikke på hjerteligheden, da Blac Chyna i weekenden blev anholdt af politiet i en lufthavn i Texas, da hun skulle have været til London. Hun blev efterfølgende sigtet for beruselse og besiddelse af stoffer.

Blac Chyna laver her en selfie af sin velformede krop.(Foto: Polfoto) Intl. kendte Rob Kardashians kæreste anholdt på et fly

Rob Kardashian kørte fra Los Angeles til Austin, Texas for at hente Blac Chyna, da hun blev løsladt. En tur på over 2200 km. Ifølge Bang Showbiz er familien bekymret over Robs opførsel, da de ser hans biltur som en klar indikation på, at han handler irrationelt i Blac Chynas selskab.

Blac Chyna arresteres i Austin fredag. (Foto: All Over Press)
Blac Chyna arresteres i Austin fredag. (Foto: All Over Press)
 

5 kommentarer
Vis kommentarer