Robin Williams palæ solgt for 125 millioner

Efter adskillige nedslag er det endelig lykkedes at finde en køber til Robin Williams' pragtbolig

Robin Williams' hus i Napa Valley i Californien er endelig blevet solgt. (Foto: AP)
Robin Williams' hus i Napa Valley i Californien er endelig blevet solgt. (Foto: AP)

Langt om længe er det lykkedes at finde en køber til den afdøde skuespiller Robin Williams' hus i Napa Valley i Californien.

Boligen, der uden ejendomsmægler-overdrivelse bedst kan beskrives som et palæ, er solgt for 18,1 millioner dollar eller cirka 125 millioner kroner ifølge Wall Street Journal.

Den folkekære komiker, der tog livet af sig selv som 63-årig i august 2014, havde i flere år forgæves forsøgt at komme af med sin pragtbolig, som blev opført for 16 år siden i Mayacamas-bjergene.

Se også: Mrs. Doubtfire-hus udsat for brandattentat

Boligen kom første gang på markedet i 2012 med en salgspris på 35 millioner dollar. Det lykkedes dog ikke for Sotheby's International Realty at finde en person, der ville betale den pris.

I april 2014 blev der så igen sat et 'til salg'-skilt op fra et andet ejendomsmæglerfirma.

Nu var prisen 29,9 millioner dollar, men trods nedslaget holdt køberne sig stadig væk.

Efter den Oscar-vindende skuespillers død blev prisen flere gange sat yderligere ned, og boligen var seneste udbudt til 22,9 millioner dollar.

Køberne af ejendommen og de tilhørende arealer på omkring 600 tønder land er ægteparret Alfred og Melanie Tesseron fra det franske vinslot Pontet-Cantet, oplyser det franske pars ejendomsmægler til Wall Street Journal.

Se også: Robin Williams' hjem sælges til spotpris

De nye ejere vil angiveligt anvende en del af deres nyerhvervede jordstykke til at producere vin.

Robin Williams hentede inspiration fra klassisk sydeuropæisk byggestil med balkoner, balustrader samt svungne og symmetriske trappepartier i marmor, da han lod bygningen opføre.

Under de middelhavsblå tagsten og bag hvidpudsede ydermure finder man på de cirka 2000 kvadratmeter bolig blandt andet fem soveværelser og 11 baderum.

Uden for kan udsigten til de omkringliggende bjerge og bakker nydes fra en stor swimmingpool. På grunden er der også ride- og tennisbaner, en fiskedam og en gæstebolig.

Se også: Enken: Robin Williams blev vanvittig

2 kommentarer
Vis kommentarer