Rockmusiker får Cameron Diaz-tatovering

Guitaristen Benji Madden hylder kærligheden til sin nybagte brud, skuespillerinden Cameron Diaz, med en tatoveret erklæring på kravebenet

Cameron Diaz er endt på sin mands kraveben. Her ses hun i filmen 'Sex Tape'. (Foto: Planet Photos)
Cameron Diaz er endt på sin mands kraveben. Her ses hun i filmen 'Sex Tape'. (Foto: Planet Photos)

I starten af 2015 giftede rockmusikeren Benji Madden sig med skuespillerinden Cameron Diaz, og ud over vielsesringen har den 35-årige Good Charlotte-guitarist nu også fået en mere permanent kærlighedserklæring til sin 42-årige kone.

'Cameron' står der nu over kravebenet på Maddens i forvejen tatoverede brystkasse, som han stolt fremviser på sin Instagram-profil:

'Tænker på dig', erklærer Madden til sin langbenede Hollywood-darling efterfulgt af tre hjerte-smileyer og hashtagget 'heldig mand'.

Benji Madden og Cameron Diaz har sagt ja til hinanden. (Foto: Bulls) Intl. kendte Cameron Diaz har sagt ja til Benji

Parret blev introduceret gennem reality-personligheden Nicole Richie, der er gift med Benji Maddens tvillingebror og bandkammerat, Joel Madden.

- Jeg er en dedikeret svigerinde, og jeg er glad for alle, der er glade. Jeg vil have alle til at være omgivet af kærlighed. Jeg tager ansvar for alt, hvad der sker mellem dem, fortalte Nicole 'Kirsten Giftekniv' Richie til programmet 'Watch What Happens Live' i juli sidste år.

Cameron Diaz og Drew Barrymore ses her i 2003. (Foto: ZUMA Press/Lisa O'Connor) Intl. kendte Diaz: Som at have sex med min søster

Madden og Diaz har datet hinanden siden maj 2014 og giftede sig ved en privat ceremoni i deres Los Angeles-hjem 5. januar i år efter 17 dages forlovelse:

- Vi kunne ikke være mere lykkelige ved at starte vores rejse sammen omringet af vores tætteste familie og bedste venner, fortalte det lykkelige par i en erklæring til magasinet People.

Cameron Diaz er blevet smedet sammen med Benji Madden af realitystjernen Nicole Richie. (Foto: AP) Intl. kendte Realitystjerne finder kæreste til Diaz

Benji Madden har fået tatoveret sin kones navn på kravebenet. (Foto: All Over)
Benji Madden har fået tatoveret sin kones navn på kravebenet. (Foto: All Over)

0 kommentarer
Vis kommentarer