Rørt Harrison Ford: Min datter er syg

Skuespilleren Harrison Ford åbner op omkring sin datters sygdom. Hun er min helt, siger Star Wars-legenden

- Jeg beundrer flere ting ved min datter, men især hendes talent og styrke. Hun er min helt, og jeg elsker hende, siger Harrison Ford. (Foto: AP)
- Jeg beundrer flere ting ved min datter, men især hendes talent og styrke. Hun er min helt, og jeg elsker hende, siger Harrison Ford. (Foto: AP)

Harrison Ford fik sit gennembrud som skuespiller, da han i 1977 spillede rollen 'Han Solo' i Star Wars-filmen. Hvad de færreste ved er, at den 73-årige skuespiller også er far til et barn, som lider af sygdommen epilepsi.

Se også: Han er Hollywoods mest indbringende mand

Fords 26-årige datter Georgia Ford har været diagnosticeret med epilepsi, siden hun var barn.

Sygdommen har dog ikke været kendt i den brede offentlighed, hvorfor det kom som en overraskelse, da Harrison Ford åbent fortalte om sygdommen ved et arrangement hos NYU Langone Medical Center for nylig.

I et interview med det amerikanske medie New York Daily News uddyber skuespilleren, hvordan datterens sygdom har påvirket deres forhold.

- Jeg beundrer flere ting ved min datter, men især hendes talent og styrke. Hun er min helt, og jeg elsker hende, siger Harrison Ford til New York Daily News.

Opdagede det ikke med det samme
Harrison Ford og ekskonen Melissa Mathison, der sammen er forældre til Georgia Ford, opdagede ikke med det samme, at deres datter var syg. Hun måtte derfor gennemgå flere epileptiske anfald, før Harrison Ford endte med at tage hende til lægen.

- Jeg sagde til mig selv, at nogle af verdens bedste læger befandt sig i Los Angeles, og de måtte vide, hvad der var galt, fortæller Harrison Ford til New York Daily News.

Efter at have modtaget den rette medicinske behandling har Georgia Ford ikke haft et epileptisk anfald i otte år.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere