Rutineret skuespiller forsvarer Scientology

John Travolta forsvarer ofte udskældte Scientology efter ny dokumentarfilm

John Travolta har været medlem af Scientology i 40 år. (FOTO: John Shearer)
John Travolta har været medlem af Scientology i 40 år. (FOTO: John Shearer)

De udnytter deres medlemmer ved at true, manipulere og overvåge dem, ligesom de også frarøver dem deres penge.

Nogenlunde sådan er udlægningen af religionen Scientology i den nye, kritiske dokumentarfilm 'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief'.

Se også: Travolta: Scientology reddede mit liv

Men skuespilleren John Travolta, der har været medlem af Scientology-kirken i 40 år, mener, at filmen tegner et helt forkert billede af religionen, forklarer han i tv-programmet 'Good Morning America'.

- Når noget fungerer virkelig godt, bliver det et mål for kritik. Jeg har elsket hvert minut, jeg har været en del af Scientology, og det samme har min familie. Det er smukt. Jeg har reddet liv ved hjælp af min religion, og jeg har reddet mit eget liv adskillige gange, fortæller Travolta.

John Travolta benægter nu offentligt, at han er homoseksuel.(Foto: AP) Intl. kendte - 17. sep. 2014 - kl. 15:20 Travolta bryder tavshed om homo-rygter

Travolta er et af de største kendis-trækplastre, Scientology kan mønstre, og i dokumentaren hævdes det, at skuespilleren får kæmpestore beløb af kirken for at promovere religionen.

På samme måde spekulerer folkene bag dokumentarfilmen også på, om Travoltas positive tone over for Scientology stammer fra, at han er bange for at melde sig ud, fordi kirkens ledere kender til alle hans hemmelige skeletter i skabet.

Scarlett havde ikke noget imod at blive gramset lidt på. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 27. feb. 2015 - kl. 14:05 Scarlett forsvarer gramse-Travolta

Se også: Kirstie Alley: Travolta er ikke bøsse

Se også: Scientologi får millionbøde for at lokke medlemmer

 

70 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere