Rygte: Kristen Stewart i lesbisk forhold

Robert Pattintons gamle flamme har ifølge amerikanske medier atter fundet kærligheden

Kristen Stewart var på alles læber i Hollywood, da hun var sin daværende kæreste - 'Twilight'-darlingen Robert Pattinton - utro med en filminstruktør.

Og nu summer filmmiljøet atter af rygter om den 24-årige skuespiller.

Robert Pattinson og Kristen Stewart blev kærester både i 'Twilight'-sagaen og i privaten. (AP Foto) Intl. kendte Hjerteknust film-idol taler ud

Denne gang hævder rygterne, at Kristen Stewart virkelig har fundet kærligheden sammen med sin assistent, Alicia Cargile.

Rygterne begyndte at dukke op i efteråret, men ifølge RadarOnline har rygtestrømmen efterhånden antaget orkanstyrke, fordi de to unge kvinder på fotos ifølge sladder-sitet Fishwrapper.com afslører, at de har fået ens tatoveringer.

Kristin Stewart dropper gerne ferien,hvis den rigtige rolle melder sig. (Foto: AP) Intl. kendte Twilight-stjerne tog ufrivilligt sabbatår

Det skulle mere end indikere, at kvinderne nu er et par.

Om Stewart og Cargile virkelig er kærester ved ingen, men RadarOnline bringes fotos af de to på en ferie i Hawaii, hvor de kysser hinanden.

Og Fishwrapper følger op med billeder, hvor de holder i hånden.

Når interessen for Kristen Stewart lesbiske kærlighed fylder så meget i den amerikanske sladderpresse, skyldes det primært det forliste forhold til Pattinson.

Hendes utroskab slog han helt ud, og mange skyndte sig at vælge side - hans side.

Kristen Stewart optræder med bar overkrop i en reklame for parfume-firmaet Balenciaga. Billedet er dog skåret således, at man  kun kan ane hendes barm.(Foto: Balenciaga/PR Foto) Intl. kendte Kristen Stewart tæt på topløs

Stewart har indtil videre ikke kommenteret rygterne særlig meget.

Hun siger bare, at der  er gode venner.

- Det føles mærkeligt at skulle kommentere dette, og jeg vil ikke bidrage til den enorme mængde sladder, som allerede florerer. Folk opfører sig, som var det en sæbeopera. Men folk ved ikke en skid om mit privatliv, og sådan skal det være, sagde hun i Vanity Fair i efteråret.

0 kommentarer
Vis kommentarer