Rygter: Whitney-datter ved at dø

Lægerne har meddelt, at de ikke kan gøre mere for 21-årige Bobbi Kristina

Her ses Bobbi Kristina sammen med sin mor på scenen (Video: Splash)

Opdatering: Bobby Brown's advokat offentliggjorde for kort tid siden en pressemeddelelse, hvor man ligger afstand fra ovenstående historie

'Hvis vi udsendte en udtalelse hvergang, at medierne offentliggøre forkerte oplysninger vedrørende denne sag, ville vi ikke lave andet 24 timer i døgnet. Historien er forkert, lige som de fleste af pressens øvrige historier', står der i pressemeddelelsen.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at håbet om, at Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina, kommer sig oven på lørdagens tragedie, hvor hun blev fundet bevidstløs i sit badekar med hovedet nede i vandet, svinder.

Den 21-årige celebrity-datter har siden været holdt i kunstig koma på Emory University Hospital i Atlanta, Georgia, men nu fortælles det til People.com, at hendes far, Bobby Brown, overvejer i weekenden at give lægerne tilladelse til at slukke for maskinen, der har holdt hende i live siden i lørdags.

Bobby Brown ved Emory University Hospital, hvor datteren Bobbi Kristina opholder sig (Video: AP)

Ingen optimisme
Forskellige test har ikke givet grund til optimisme, og lægerne har meddelt den totalt ødelagte far, at de ikke kan gøre mere for datteren.

- Alle er kommet til hospitalet for at sige farvel til Bobbi. Hendes far har grædt uafbrudt siden i går. Vi sørger, siger en kilde.

Uanset, hvor svært det ser ud, håber familie og venner dog stadig på et mirakel, så den unge kvinde kommer sig.

Whitney Houstons datter blev i lørdags fundet livløs i badekar. (FOTO: Dan Steinberg). Klik på 'Næste' for at se video fra hospitalet, der behandler Bobbi Kristina Intl. kendte Whitneys datter livløs: Stoffer muligvis årsag

Kendte Superstjernernes børn: Født til berømmelse og ballade

Bobbi Brown Kristina og hendes mor optrådte sammen før Whitney døde 11 februar 2012 (Foto: AP) Intl. kendte Whitneys datter fundet livløs i badekar

- Det er ved at synke ind, at det er slut, men vi beder alle til, at Gud vil gribe ind og helbrede hendes krop, hedder det.

Bobbi Kristinas situation minder skræmmende meget om hendes mor, Whitney Houstons tragiske død for tre år siden. Hun blev ligeledes fundet i et badekar på et hotel i Los Angeles. Men da var det allerede for sent.

Den berømte sangerinde var død forårsaget af et mangeårigt kokain-misbrug.

Her er Bobby Kristina på den røde løber tilbage i 2012 (Video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer