Sådan har du aldrig set Katy Perry

Popstjernen viser sin bare gravide mave frem og laver dansetrin

Den 35-årige højgravide amerikanske popstjerne Katy Perry lader ikke sin graviditet stå i vejen for stadigvæk at have det lidt sjovt, selv om hun er sat til at føde om ganske kort tid.

Det beviser en video, som hendes forlovede, Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom, har lagt ud på sin Instagram. Her ser man den højgravide Katy Perry vise sin bare mave frem og lave dansetrin.

Til opslaget skriver Orlando Bloom:  

Ayyyy hvilken dag er det?

artiklen fortsætter under billedet

Katy Perry venter netop nu sit første barn sammen med sin forlovede Orlando Bloom. Og parret ved i forvejen, at de skal have en datter. I fredags lagde Katy Perry selv et billede ud på Instagram, hvor hun iklædt et gråt jogging-sæt har sat sig i en stol i en butik, der sælger ting og sager til kommende små babyer. På billedet har Katy Perry også en corona-maske på.

Til opslaget skriver Katy Perry:

'En udmattet stjerne'.

Hendes forlovede Orlando Bloom var hurtigt til at svare på opslaget og skrev:

'Jeg elsker dig'.

artiklen fortsætter under billedet

Den amerikanske popstjerne fortalte i øvrigt for nylig, at parret har udsat deres bryllup på grund af corona-krisen. Deres eneste tanke netop nu er at føde et sundt barn.

Ifølge det amerikanske medie The Sun har Katy Perry også tidligere fortalt således om sin voksende store mave sat i relation til Orlando Blooms slanke muskuløse mave:

- Orlando er så hot. Han har en six-pack-mave. Jeg ligner mere en stor firkant. Jeg ligner Shrek. Er det ikke ellers meningen, at din partner også skal tage nogle kilo på i en slags sympati. Sådan er det ikke med Orlando. Han ældes baglæns. Jeg tror, at det er fordi han står op klokken syv hver morgen og synger, fortæller Katy Perry.

Popstjernen Katy Perry med sin forlovede Hollywood-stjernen Orlando Bloom. Foto: Ritzau Scanpix.
Popstjernen Katy Perry med sin forlovede Hollywood-stjernen Orlando Bloom. Foto: Ritzau Scanpix.
 

11 kommentarer
Vis kommentarer