Sandheden bag zombie-Angelina

Den unge kvinde, der gik verden rundt som zombie-Angelina, afslører nu, at det hele var rent fup

De opsigtsvækkende billeder af den uhyggeligt dedikerede Angelina Jolie-fan gik sidste uge verden rundt.
De opsigtsvækkende billeder af den uhyggeligt dedikerede Angelina Jolie-fan gik sidste uge verden rundt.

Historien om den unge, iranske unge Sahar Tabar, der gennemgik hele 50 operationer for at komme til at ligne sit store idol Hollywood-skuespilleren Angelina Jolie, gik sidste uge verden rundt og blev omtalt i blandt andet andet den tyrkiske udgave af CNN og den tyske avis Bild.

Nu viser det sig imidlertid, at historien ikke holder vand, og at den unge kvindes monster/zombie-look blev opnået ved hjælp af lige dele make up og computer-efterbehandling.

Hun fortæller, at hendes opsigtsvækkende billeder skal betragtes som en form for kunst, og at hun gjorde det, fordi det ganske enkelt var sjovt at lege med at forvandle sig selv.

Det skriver blandt andre avisen New York Post og magasinet Newsweek, der desuden fortæller, at Sahar Tabar nu har slettet de fleste af de opsigtsvækkende fotos og gjort sin Instagram-profil privat.

Allerede da nyheden kom frem, var der mange, der havde deres tvivl i forhold til påstanden om de 50 operationer og det voldsomme vægttab, der angiveligt skulle have fået Sahars vægt helt ned på 40 kilo.

Sahar oplyser ifølge Newsweek, at hun ikke brød sig om sin pludselige verdensberømmelse, og fremover ikke vil acceptere følgere, der ikke er iranske. Hun fortæller desuden, at hendes Instagram-profil på et tidspunkt blev hacket.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen