Sanger følte sig krænket efter Bieber-brud

Den amerikanske sangerinde Selena Gomez bearbejder bruddet med Justin Bieber på sit nye album

Selena Gomez har brugt sit nye album til at bearbejde følelserne fra hendes stormfulde forhold til Justin Bieber. (Foto: AP)
Selena Gomez har brugt sit nye album til at bearbejde følelserne fra hendes stormfulde forhold til Justin Bieber. (Foto: AP)

Sangerinden og Disney-stjernen Selena Gomez var ikke ligefrem populær blandt Justin Biebers fans, da hun snuppede den unge 'Baby'-stjerne. Efter et kaotisk forhold slog de to stjerner op, og det har tilsyneladende hverken været let for Justin Bieber eller Selena Gomez.

- Det var meget krænkende, og jeg tror, at mit album var min måde at få afløb og fortælle, hvordan jeg ser tingene, siger Selena Gomez i et interview med magasinet Wonderland om det kommende album 'Revival'. Selena Gomez fortæller yderligere, at hun med albummet føler, at hun for første gang står på egne ben.

- Jeg ville have muligheden for at finde ud at, hvad jeg selv har lyst til at sige, og hvordan jeg vil sige det, så folk forstår mig. Jeg genopfinder mig selv - og det er derfor albummet hedder 'Revival'. Jeg har erkendt, at jeg hører til i den virkelige verden, ellers mister jeg forstanden, fortæller 'Love You Like a Love Song'-sangerinden.

Se også: Selena: Jeg stoler ikke på nogen

Justin Bieber har også været mærket af bruddet, indrømmede han i et interview i det australske 'The Kyle and Jackie O Show'.

- Jeg er kærestetypen. Jeg elsker at være forelsket og putte og sådan noget. Men mit hjerte er blevet knust, så nu skal det have lov til at hele, sagde den 21-årige sanger i begyndelsen af september.

Se også: Justin Bieber: Selena Gomez knuste mit hjerte

1 af 2 
2 af 2 Selena Gomez har brugt sit nye album til at bearbejde følelserne fra hendes stormfulde forhold til Justin Bieber. (Foto: AP)
6 kommentarer
Vis kommentarer