Sanger: Jeg fik Dion til at tisse i bukserne

Ifølge Ariana Grande var Céline Dion så begejstret over sangerindens imitation af hendes stemme, at verdensstjernen tissede i bukserne

Ariana Grande er kendt for at imitere andre musikere til perfektion. Foto: All Over
Ariana Grande er kendt for at imitere andre musikere til perfektion. Foto: All Over

Sangerinden Ariana Grande er efterhånden næsten lige så kendt for at imitere andre musikere til perfektion, som hun er for sin egen sangstemme.

For nylig gæstede den 22-årige stjernekomet sketch-showet 'Saturday Night Live', og her imponerede hun alle med sin imitation af kendte sangerinder som Whitney Houston, Rihanna, Shakira og Britney Spears.

Celine Dion knælede ved kisten. (Zuma press) Intl. kendte - 23. jan. 2016 - kl. 12:12 Sorg-ramt Celine Dion: Farvel skat

Grande efterlignede også verdensstjernen Céline Dion til så stor perfektion, at hovedpersonen selv mistede besindelsen af begejstring.

- Da jeg mødte Céline efterfølgende, sagde hun, at hun tissede i bukserne, da hun så mig, hævdede Grande tirsdag i radioprogrammet Elvis Duran and The Morning Show, skriver magasinet Us.

Se også: Céline Dion ramt af ny tragedie: Bror død af kræft

Samtidig understregede den unge sangerinde, at hun ikke gør nar af sine kolleger, men at imitationerne derimod skal ses som en hyldest.

- Jeg er bare kæmpe fan af dem, forsikrede Grande og fortsatte:

- Jeg tror også, det er derfor, de ikke bliver sure på mig, fordi de ved, at jeg gør det af kærlighed og synes, de er fantastiske, lød det fra hende.

Se videoen, der ifølge Ariana Grande fik Céline Dion til at tisse i bukserne HER.

2 kommentarer
Vis kommentarer