Sangerinde hyldes 14 år efter sin død i flystyrt

De sociale medier strømmede over af hyldestord og det gjorde sangerinden Janet Jackson også i tirsdags, hvor det var præcis 14 år siden sangerinden Aaliyah omkom i en flyulykke

Sangerinden Aaliyah  er her fotograferet i starten af maj måned 2001, kun fire måneder før hun døde i et flystyrt den 25. august 2001.(Foto: Polfoto)
Sangerinden Aaliyah er her fotograferet i starten af maj måned 2001, kun fire måneder før hun døde i et flystyrt den 25. august 2001.(Foto: Polfoto)

Hun ved om nogen, hvad det vil sige at miste. Janet Jackson, der selv mistede sin bror, Michael Jackson i 2009, var tirsdag blandt de berømtheder, der skrev mindeord til den afdøde sangerinde Aaliyah.

På det sociale billeddelingsmedie Instagram delte den 49-årige 'Got Til It's Gone'-sangerinde således et billede af en håndskrevet seddel med et par dybfølte ord til Aaliyah, der omkom i en flyulykke i 2001.

- Det, jeg delte med dig, er for evigt helligt, uendeligt, det er ægte og udholdende. Jeg elsker dig Aaliyah, skriver hun sammen med det håndskrevne hashtag "RIP" (hvil i fred, red.).

Som tekst til billedet af den håndskrevne note, har Jackson tilføjet ordene: Jeg ved, du skinner ned på mig.

Var fan af Janet Jackson
Før sin tragiske død, udtrykte den 22-årige R'n'B-sangerinde flere gange sin store beundring for Janet Jackson. Aaliyah betragtede Jackson som et af sine store forbilleder og håbede, hun en dag ville få mulighed for at arbejde sammen med hende.

De to hitmagere fik aldrig mulighed for et professionelt samarbejde, men under en koncert kort efter Aaliyahs flystyrt dedikerede Janet Jackson et af sine numre 'Come Back to Me' til sin unge kollega.

Også rapperen Timbaland og R'n'B-kunstneren Missy Elliot, der begge var nære venner med Aaliyah, mens hun levede, udtrykte tirsdag deres hengivelse for deres afdøde veninde.

Aaliyah omkom sammen med otte andre personer, da et privatfly styrtede ned på vej til Hawaii. Sangerinden var på vej til den amerikanske palmeø sammen med sit filmholdet for at lave optagelser til en ny musikvideo.

Aaliyah, smuk og dejlig på et musik-cover.(Foto: PR Foto)
Aaliyah, smuk og dejlig på et musik-cover.(Foto: PR Foto)
 

1 af 2 Aaliyah, smuk og dejlig på et musik-cover.(Foto: PR Foto)
2 af 2 Sangerinden Aaliyah er her fotograferet i starten af maj måned 2001, kun fire måneder før hun døde i et flystyrt den 25. august 2001.(Foto: Polfoto)
15 kommentarer
Vis kommentarer