Se billederne: Bekræfter kendispar bryllup her?

Miley Cyrus og Liam Hemsworth kommer vist ikke tættere på en egentlig bekræftelse af deres bryllup end disse private billeder

23.12.18 blev dette smækkys foreviget. Næppe et tilfældigt kys. Foto: Privat
23.12.18 blev dette smækkys foreviget. Næppe et tilfældigt kys. Foto: Privat

To forlovelser skulle der til mellem Miley Cyrus og Liam Hemsworth før on/off-parret endelig besluttede sig for at lade sig gifte. Det skete søndag aften, hvis man skal tro alverdens medier.

Den lykkelige begivenhed blev breaket på deres fælles ven Conrad JackCarrs Instagram-story. Her kunne man se parret skære i en bryllupskage hjemme hos Miley Cyrus i Tennessee. Den skarpe seer kunne også spotte balloner, hvor der stod 'Mr.' og 'Mrs.'.

Miley Cyrus og hendes forlovede, Liam Hemsworth Foto: Evan Agostini/AP flash Kendispar hemmeligt gift
Der er ikke kommet en egentlig bekræftelse fra parret, men på de billeder de alt at dømme nygifte turtelduer har lagt op på deres Instagram-profiler, er der vist ikke så meget at været i tvivl om. Den 28-årige skuespiller og den to år yngre sangerinde kan nu kalde sig mand og kone.

Foran en pejs, der er pyntet med blomster, er parret foreviget i en kærlig omfavnelse. Miley Cyrus bærer en hvid kjole, der er designet af Vivienne Westwood, og på Hemsworth finger skinner en ny ring.


Miley Cyrus og Liam Hemsworth har været kærester, siden de spillede sammen i filmen 'The Last Song' tilbage i 2010. Parret blev forlovet i 2012, gik fra hinanden i 2013, og fandt sammen igen i 2015.

9 kommentarer
Vis kommentarer