Se hende splitternøgen - bortset fra to doughnuts

Louise Thomson fra reality-programet 'Made in Chelsea' har lagt frækt billede ud på instagram

Her ses Louise i flot lilla kjole til British Academy Film Award. (Foto: All Over Press)
Her ses Louise i flot lilla kjole til British Academy Film Award. (Foto: All Over Press)

Selv om den 27-årige britiske reality-stjerne Louise Thompson er kendt for at være en fanatisk fitness-dyrker og helse-freak, kan hun dog godt ind imellem tage fra sig af livets goder.

Det beviser et helt nyt frisk billede på hendes instagram-profil, hvor hun kaster sig ud i et mindre doughnuts-orige. Med et stort smil på læben sidder Louise nemlig splitternøgen i sin seng dækket delvist af en hvid dyne samt to doughnuts, der diskret dækker hendes barm. Og på sengen står en stor æske fyldt med rigtig mange doughnuts.

Startcastet i årets 'Paradise Hotel' før de for alvor blev kendte ansigter i offentligheden. Foto: ANTHON UNGER Kendte Danske realitystjerner afslører: Så ekstremt er det

Til billedet har reality-stjernen Louise Thompson kort og godt skrevet:

- Vores helt egen form for 'Bed and Breakfast'.

Og her refererer Louise Thompson angiveligt til sin kæreste Ryan Libbey, der nok har taget billedet. Parret har i den seneste tid været flere gange under sydligere himmelstrøg, og det kan man tydeligt se på Louise solbrune krop.

Og der er ingen tvivl om, at Louise elsker sin kæreste. På et andet frisk billede taget på en strandferie med sin kæreste Ryan har Louise nemlig skrevet:

- Jeg elsker dig og dit lille ananas-hoved så meget, at det næsten burde være ulovligt.

Kendte Succes eller fiasko? Sådan klarede vi livet efter Paradise Hotel

40 kommentarer
Vis kommentarer