Se Justin Bieber nøgen

Så vend dig dog om, skriver pigerne som kommentar til Instagrambilledet

Justin Bieber kan godt lide sin numse, mener en ekspert. Foto: Eyevine
Justin Bieber kan godt lide sin numse, mener en ekspert. Foto: Eyevine

Sidste år forårsagede Justin Bieber en mediestorm, da der cirkulerede fotos af ham i Adams-kostume.

Og nu har han gjort det igen, skriver Dagbladet.

Dat ass doe @johnny photo cred

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

Påskedag publicerede han dette nøgenfoto af sig selv ved bredden af en sø. 'Dat ass doe' skriver han i følgeteksten - og det må man siger: Han har en god røv.

Billedet sikrede på et døgn den canadiske popstjerne 1,7 mio. klik, og pigernes kommentarer nærmest snublede over hinanden.

Flest kommentarer kørte efter devisen: 'Vend dig dog om' - for tøserne ville naturligvis se diller (igen).

Justin Bieber har endnu engang skuffet sine fans. (Foto: Eyevine) INTL. MusikNYT - 28. mar. 2016 - kl. 17:11 Rasende 'Beliebers': 10.000 kroner for møde med papfigur

Andre nøjedes med beundring a la 'Smuk udsigt', men en tredje gruppe slet og ret blev mundlamme med et 'OMG'.

Chioma Anugweje kalder sig Justin Bieber-ekspert, og hun siger bl.a. i Dagbladet, at han virker som om, han er ret stolt af sin numse.

Malene Jessen var med i konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige i 2014. Det vidste Justin Bieber nok ikke da han aflyste mødet med skønheden. Foto: Jack Høier Kendte Bieber stopper med at møde fans: Det går du glip af Justin

Bieber-eksperten gætter på, at han har været ude at nøgenbade med vennerne, og så har en ven skudt dette foto, som pop-drengen så har valgt at lægge ud til sine fans.

Desuden mener eksperten ikke, at de mange mindreårige Bieber-fans tager skade af at se ham uden tøj på.

Dette nøgenfoto har Justin Bieber selv oploadet. Men sidste år kom nogle pararazzi-fotos i omløb, og her var en nøgen Bieber fotograferet forfra, så man kunne se hele udstyret.

Bieber blev rasende over billederne og truede med retsforfølgelse. Hans far derimod var mere cool og påpegede, at det i stedet burde imponere, at knægten er så veludrustet.

Justin Bieber - verdensstjernen optræder i Parken i starten af oktober. (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 23. mar. 2016 - kl. 08:06 Justin Bieber svigter fans

16 kommentarer
Vis kommentarer