Se Ronaldos påståede 19-årige danske flirt

Christiano Ronaldos angiveligt danske flirt Maja Darving hitter i udlandet

Her ses den 19-årige danske model Maja Darving i en avis i Portugal, der omtaler hendes forhold til Christiano Ronaldo.(Foto: Faxemile)
Her ses den 19-årige danske model Maja Darving i en avis i Portugal, der omtaler hendes forhold til Christiano Ronaldo.(Foto: Faxemile)

Efter at den verdensberømte fodboldspiller Christiano Ronaldo sluttede sit fem år lange forhold til den smukke model Irina Shayk, går de portugesiske og spanske medier nu amok i omtaler af Christianos angivelige nye flirt, den kun 19-årige danske model Maja Darving.

Ifølge den portugesiske avis 'Correio da Manha' har Cristiano Ronaldo kendt den danske skønhed i et par måneder. Forholdet startede først som et venskab på de sociale medier, men har ifølge 'Correio da Manha' siden udviklet sig til kæresteri.

I de 11 første kampe i Primera Division i 2015 har Cristiano Ronaldo ’kun’ scoret fem gange, heraf et på straffe, og hans seneste frisparksscoring er næsten et år gammel. Polfoto Sport og Spil Først gik Irina - så kom scoringskrisen

Weekend med Ronaldo i Madrid
Ifølge avisen tilbragte den unge Maja Darving og Christiano Ronaldo en weekend sammen i Madrid for nogle uger siden. Og de så hinanden sidste gang, da Real Madrid spillede Champions League kamp mod Malmø FF i tirsdags i sidste uge.

Ekstra Bladet har via Maja Darvings facebook forsøgt at få en kommentar fra Maja Darving med henblik på hendes angivelige forhold til Christiano Ronaldo. Og den 19-årige danske model svarede således:

- Det udtaler jeg mig ikke om. Ring til min agent.

Det gjorde Ekstra Bladet så, og agenten May svarede:

- Der er ikke noget i den historie.

Men hvordan har Maja Darving det med omtalen i de mange medier rundt omkring i verden?

- Ja, hvordan har man det, når man ender på forsiden. Hun er selvfølgelig forbløffet.

Men har den megen omtale været god for hendes karriere som model?

- Det er ikke noget, som jeg har kunnet mærke. Hendes karriere kører, som den hele tiden har gjort. Og jeg er lidt i tvivl om, hvor mange fashion-kunder, der interesserer sig for fodbold. Og om det er interessant for deres brand, siger agenten May.

Det er i øvrigt  ikke kun spanske, portugesiske og danske medier, der har omtalt affæren, der efterhånden er blevet en verdensnyhed. Norske, hollandske, franske, tyske og italienske medier har også været på banen.

  Intl. kendte - 4. jun. 2015 - kl. 20:22 Playmate: Jeg havde sex med Ronaldo

Maja Darving poserer her på sin instagram-profil.(Foto: Instagram)
Maja Darving poserer her på sin instagram-profil.(Foto: Instagram)
 

Og her ser Maja Darving kampen mellem Real Madrid og Malmø FF. (Foto: Instagram)
Og her ser Maja Darving kampen mellem Real Madrid og Malmø FF. (Foto: Instagram)
 

 

 

 

 

 

1 af 3 Maja Darving poserer her på sin instagram-profil.(Foto: Instagram)
2 af 3 Og her ser Maja Darving kampen mellem Real Madrid og Malmø FF. (Foto: Instagram)
3 af 3 Her ses den 19-årige danske model Maja Darving i en avis i Portugal, der omtaler hendes forhold til Christiano Ronaldo.(Foto: Faxemile)
40 kommentarer
Vis kommentarer