Se verdensstjernens vilde program: Står op hver nat kl. 02.30 for at træne

Vanvittigt - den 47-årige Hollywood-stjerne Mark Wahlberg står op midt op natten, og han har planlagt sin dag helt ned til den mindste detalje

Mark Wahlberg er iøjeblikket trænings-narkoman. Han forbereder sig til rollen som en militærleder i en hemmelig gruppe i CIA. (Foto: Ritzau/Scanpix)
Mark Wahlberg er iøjeblikket trænings-narkoman. Han forbereder sig til rollen som en militærleder i en hemmelig gruppe i CIA. (Foto: Ritzau/Scanpix)

Den 47-årige Mark Wahlberg står op før hønsene, og han går i seng samtidigt med solen. Hans strenge daglige program vil give de fleste sved på panden bare af at læse det.

Mark Wahlberg fylder 50 år om bare tre år. Og han går næsten til ekstremer for at se godt ud og holde sig i en strålende fysisk form. Det kræver benhårdt arbejde og en intens planlægning.

Det skriver flere medier heriblandt Daily Mirror

Hollywood-stjernen har netop på Instagram afsløret sit typiske dagsprogram, der er spækket med detaljer omkring, hvad han skal gøre næsten fra time til time:

02.30: Står op. - 02.45: Bedetid - 03.15: Morgenmad - 03.40-05.15: Hård fysisk træning - 05.30: Mellemmåltid efter træning - 06.00: Brusebad - 07.30: Golf - 08.00: Snack - 09.30: Kryoterapi i frysekammer - 10.30: Snack - 11.00: Familie-tid, møder og arbejdsrelaterede telefonsamtaler - 13.00: Frokost -  14.00: Møder og arbejdsrelaterede telefonsamtaler - 15.00: Hente børn fra skolen - 15.30: Snack - 16.00: Hård fysisk træning - 17.00: Brusebad - 17.30: Aftensmad og familie-tid - 19.30: Går i seng.

Herunder kan du se Mark Wahlbergs detaljerede program, som han forklarede det på instagram:

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Mark Wahlberg intensiverede allerede sidste år sin daglige fysiske træning, fordi han skulle spille lederen i en hemmelig gruppe i CIA i filmen 'Mile 22'. 

- Til rollen i Mile 22 ønskede vi at få ham til at ligne en intens militær ekspert. Vi har fokuseret på en masse funktionelle ting, hvor han er i stand til at være meget eksplosiv samtidigt med, at han er i stand til at bevæge sig som en kat, mens han holder en pistol i hånden. Disse bevægelser er meget kraftfulde, de er principper for en rigtig god fighter, siger Mark Wahlbergs træner Brian Nguyen til MensHealth.com.

Mark Wahlberg er i øvrigt gift med Rhea Durham. Parret har fire børn sammen.

Herunder kan du se diverse videoer, hvor Wahlberg fortæller om sin træning.

 

 

1 af 2 
2 af 2 Mark Wahlberg er iøjeblikket trænings-narkoman. Han forbereder sig til rollen som en militærleder i en hemmelig gruppe i CIA. (Foto: Ritzau/Scanpix)
160 kommentarer
Vis kommentarer