Seks dage gammel: Baby har allerede flere hundredetusinde følgere

Khloé Kardashians nyfødte datter har i en alder af seks dage fået sin egen Instagram

Khloe Kardashians kæreste, Tristan Thompson, har ikke været helt tro overfor Khloe - her ses han gå ind på hotel med en anden kvinde (Video: Splash News)

Mandag blev sløret endelig løftet for, hvad Khloé Kardashians nyfødte guldklump skulle hedde.

- Vores lille pige True Thompson har allerede stjålet vores hjerter, og vi er fuldstændig overvældede af kærlighed. Mor og far elsker dig, lød det fra mor-Khloé på Instagram.

Familien Kardashian har i forvejen flere hundrede millioner følgere på sociale medier, og derfor er det måske heller ikke den største overraskelse at True, der er godt en uge gammel, allerede har fået sin egen Instagram.

Siden nyheden om det nyeste medlem i Kardashian-klanens Instagram slap ud, er nye følgere strømmet til profilen.

I skrivende stund er knap 150.000 allerede hoppet med - og det er endda uden, at der overhovedet er lagt et eneste opslag op på profilen.

Mor-Khloé stadig har i øvrigt stadig til gode overhovedet at offentliggøre det første billede af den lille.

Mormor afslører
Det var mormor Kris-Jenner, der afslørede, at lille-True var kommet med på Instagram-vognen, da hun mandag 'taggede' sit seneste barnebarn i et opslag samme sted.

- Jeg er så begejstret over at kunne sige velkommen til mit vidunderlige lille barnebarn True!!!, skrev hun blandt andet.

Her afslører hun også en 'fun-fact' om Trues navn.

- Min egen morfar hed True Otis Houghton. Min fars navn var Robert True Houghton. Så jeg er så glad for, at Khloé har valgt at kalde sin datter True, lyder det fra den stolte mormor.

Tristan Thompson og Khloé Kardashian en måned før utroskabsanklagerne kom frem. Foto: All Over Press Intl. kendte - 12. apr. 2018 - kl. 15:52 Var sin højgravide Kardashian-kæreste utro: Nu lægges han for had

8 kommentarer
Vis kommentarer