Seksårig pige tømmer sparegrisen: Køber bolig for 50 millioner kroner

Den lille pige tjener sine penge på Youtube-videoer

Boram er blevet stenrig. Foto: Privatbillede
Boram er blevet stenrig. Foto: Privatbillede

Man kan virkelig tjene kassen, hvis man får succes på Youtube.

Den kun seksårige Boram, der kommer fra Sydkorea, har i skrivende stund over 17 millioner abonnenter på sin Youtube-kanal. Det har gjort hende og familien styrtende rige.

Nu har Boram brugt nogle af sine penge på en splinterny bolig i Seouls hippe kvarter Gangnam til en pris på 50 millioner kroner.

Det skriver CNN.

Nu har Boram to Youtube-kanaler. Foto: Privatbillede
Nu har Boram to Youtube-kanaler. Foto: Privatbillede
 

Købet sker gennem familiens virksomhed Boram Family Company, som tager sig af alle pengene, der kommer igennem Youtube-kanalen.

Lille Boram elsker at lege. Og i hendes videoer anmelder hun legetøj til sine mange fans. Det er en god forretning, fordi virksomheder gerne betaler mange penge for at omtalt deres produkter.

Red Barnet var i 2017 ude med riven, da børn, ligesom Boram, der oplever succes på internettet, måske bliver negativt påvirket, når de bliver ældre.

Tilbage i februar valgte Youtube at fjerne kommentarfeltet på videoer, som er lavet af børn, da børnene ikke skal udsættes for stødende kommentarer.

Se også: Vanvittigt: Så meget tjener sangskriverne på deres julehits

Men det har altså ikke ændret på, at Boram er hit blandt sine følgere. Nu har hun endda lavet endnu en Youtube-kanal, hvor hun laver mad.

23 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere