Serena fik sms fra sin far en time før bryllup: Så gik hun alene op af kirkegulvet

Den verdensberømte tennis-spiller fik den værste besked en brud kan forestille sig

Se traileren til filmen her

I november 2017 sagde den verdensberømte tennis-stjerne Serena Williams 'ja tak' til sin udkårne ægtemand Alexis Ohanian, der er kendt som medstifteren af internetportalen Reddit. Det skete ved et stort anlagt bryllup i New Orleans, hvor blandt andre danske Caroline Wozniacki var på gæstelisten sammen med Beyoncé og Kim Kardashian.

Men det har aldrig været offentliggjort, hvorfor Serena Williams måtte gå alene op af kirkegulvet uden at blive fulgt på vej af sin far Richard. Men det afsløres nu i det tredje afsnit af HBO-dokumentaren 'Beeing Serena'.

Her kommer det frem, at Serena Williams fra Richard kun en time før brylluppet sendte en sms til sin datter og meldte afbud til brylluppet, fordi han følte sig alt for nervøs. 

Det skriver flere medier heriblandt Vogue og Daily Mail

(artiklen fortsætter under billedet)

Serena  Williams far Richard meldte på sms afbud til brylluppet, en time før han skulle have fulgt sin datter op af kirkegulvet. (Foto: All Over Press)
Serena Williams far Richard meldte på sms afbud til brylluppet, en time før han skulle have fulgt sin datter op af kirkegulvet. (Foto: All Over Press)
 

Men som de fleste ved har Serena Williams fortjent sin status som en de største kvindelige stjerner i tennis-historien, blandt andet på grund af hendes evne til på tennisbanen at takle uforudsete problemer i kamp efter kamp.

Den evne fik hun også brug for i sit privatliv, da hun fik den besked, som mange brude formentlig vil betragte som en af de værste beskeder, man kan få lige inden sit eget bryllup.

I tredje afsnit af HBO-dokumentaren, som netop nu har premiere, vil seerne få et indblik i de sekunder, hvor Serena netop har fået en sms far sin far Richard, der siger, at han ikke kan møde op til brylluppet. Serena får oven i købet sms' en, mens hun er i gang med at lave en fotoserie for modebladet Vogue.

Oplysningen kommer ved skæbnens ironi frem netop nu, hvor Serena Williams er på vej for at deltage i sin veninde Megan Markles bryllup i London. Megan Markle skal netop heller ikke gå op af kirkegulvet sammen med sin far, der ikke møder op til brylluppet.  

Alexandra Macon, der dækkede brylluppet for Vogue, sagde i går, at Serena aldrig fortalte noget om den sms, hun havde fået fra sin far, før nu.

- Jeg kan kun forestille mig, hvor blandede hendes følelser må have været efter den besked. Men hun udstrålede en form for ro, selv når tingene gik helt galt, fortæller Macon i Vogue. og tilføjer:

- Ubekendt for mig på det tidspunkt, sendte hendes far en sms en time før brylluppet skulle starte og sagde, at han ikke følte sig helt tilpas med henblik på at føre Serena op af kirkegulvet.

(artiklen fortsætter under billedet)

Serena Williams og hendes ægtemand Alexis Ohanian er her til gallafest i anledning af HBO-dokumentaren 'Beeing Serena'. (Foto: All Over Press)
Serena Williams og hendes ægtemand Alexis Ohanian er her til gallafest i anledning af HBO-dokumentaren 'Beeing Serena'. (Foto: All Over Press)
 


Serena er også fuldstændig rolig, da hun i HBO-dokumentaren genfortæller, hvad der skete i forbindelse med den skuffende sms:

- Min far var i New Orleans. Han havde en smoking, og jeg ved, at han glædede sig rigtig meget, forklarer Serena og tilføjer:

- Men så skrev han en sms med følgende ord: Serena. Jeg ønsker ikke, at du bliver vred på mig, men jeg kan bare ikke følge dig op af kirkegulvet. Jeg er slet ikke mig selv. Jeg er alt for nervøs.

I det øjeblik blev Serena ikke vred på sin far men valgte i stedet at trøste ham.

- Far. Det er helt okay. Også hvis du vælger slet ikke at møde frem til brylluppet. Jeg vil ikke blive vred på dig. Jeg ønsker bare, at du ikke skal være oprevet over det hele.

Seerne fik herefter et sjældent indblik i Serenas tankegang omkring familiens betydning.

- Vores familie ved, hvem vi er. Vi ønsker bare at gøre hinanden glade. Det er det, som betyder noget. Det er der ingen, der kan ændre.

1 af 3 Serena Williams far Richard meldte på sms afbud til brylluppet, en time før han skulle have fulgt sin datter op af kirkegulvet. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Serena Williams og hendes ægtemand Alexis Ohanian er her til gallafest i anledning af HBO-dokumentaren 'Beeing Serena'. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Serena Williams går her mutters alene op af kirkegulvet uden sin far iklædt sin flotte Alexander McQueen-brudekjole. (Foto: HBO)
10 kommentarer
Vis kommentarer