Sex for 138.000: 'Han udnyttede mig'

Francesca Farago deler nu, hvorfor hun og Harry ikke længere er sammen

Francesca er nu overbevist om, at Harry kun brugte hende til at få flere følgere. Se traileren for Netflix-hittet her

For seerne af realityshowet 'Too hot to handle' var der ingen tvivl.

Deltagerne Francesca Farago og Harry Jowsey var dybt forelskede, og det var en ren Hollywood-afslutning, da parret efter showet kunne fortælle, at de stadig var kærester.

De to brugte under deltagelsen i programmet 138.000 kroner på at have sex, der blev taget fra den oprindelige præmiepulje, det var muligt at vinde ved deltagelsen i realityprogrammet.

Kort tid efter, at et genforeningsafsnit blev sendt, afslørede parret på Instagram, at de var forlovede og meget lykkelige.

Men så brast forholdet.

Efter offentliggørelsen af forlovelsen fortalte Harry Jowsey pludselig, at han slet ikke var forelsket i Francesca, og at de to ikke længere var sammen.

Nu fortæller han om forholdet. Foto: Netflix Intl. kendte - 18. jun. 2020 - kl. 10:13 Chok-split: 'Derfor droppede jeg hende'

Nu fortæller hun
I lang tid har der så været stille fra model og iværksætter Francesca Farago, men i en podcast kaldet 'Too tired to be crazy', fortæller hun nu, hvad der egentlig skete mellem hende og Harry.

- Han brugte mig til at blive kendt, og det var mest for pr, fortæller hun om Harrys følelser og bekræfter, at han under deres forhold også så andre piger.

- Jeg var dedikeret og forelsket. Det var han ikke. Jeg forstår bare ikke, hvorfor han tog den så langt og sagde, at jeg skulle ud og se på ringe, og at vi var forlovede.

Kærligheden blomstrer stadig for Francesca Farago og Harry Jowsey. Foto: Netflix Intl. kendte - 14. maj. 2020 - kl. 08:59 Efter tv-sex for 138.000 kroner: Kæmpe forvirring

Svært at stoppe
Francesca er også i tvivl om grunden til, at de to slog op.

- Han sagde, at han ikke var forelsket længere, men jeg tror, det var, fordi jeg ikke var vigtig nok til, at han ville droppe sine andre piger.

Den dag i dag er hun ikke sikker på, at de to kommer til at tale sammen igen, og hun er heller ikke sikker på, at hun kan tilgive ham.

- Men jeg kommer til at bruge noget tid på at stoppe med at være forelsket i ham.

Francesca Farago og Harry Jowsey bryder forlovelsen efter en måned. Foto:Ana Cristina Blumenkron/Netflix. Film, tv & radio - 17. jun. 2020 - kl. 11:35 Tv-par bryder forlovelsen

Du kan læse meget mere om alle deltagerne i programmet her.

64 kommentarer
Vis kommentarer