Sex-skandale og skilsmisse: Nu tager 'gramse'-producer nye skridt

Stjerne-produceren Harvey Weinstein hyrer forsvarsadvokat og bliver angiveligt behandlet for sex-afhængighed

Få et overblik over de mange anklager mod Weinstein, og hvordan han reagerer på dem, her. Video: The Hollywood Reporter.

Først stod Hollywood-stjerner i parade og beskyldte den amerikanske stjerneproducer Harvey Weinstein for at gramse på dem, blotte sig, og samtidig er han i tre tilfælde blevet beskyldt for voldtægt.

Så skred konen, 41-årige Georgina Chapman, og nu har producenten så taget nye skridt i den shit-storm, han vader rundt i:

Kendte Harvey Weinstein: Manden bag sexskandalen i Hollywood

Har hyret stjerneadvokat
Således fortæller Hollywood Reporter, at den 65-årige kendis har hyret forsvarsadvokaten Blair Berk, der tidligere har repræsenteret Mel Gibson, Lindsay Lohan, Kiefer Sutherland og Kanye West. Men selv om forsvarsadvokaten har repræsenteret kendte ansigter, er hun selv mest kendt for at have trang til anonymitet, lyder det.

Georgina Chapman har fået nok efter de alvorlige anklager mod Harvey Weinstein. Foto: All Over Press Intl. kendte - 11. okt. 2017 - kl. 08:25 Anklaget for voldtægt og sexmisbrug: Nu skrider konen

- I mine 20 år som advokat har jeg aldrig vurderet, at det var en fordel for mine klienter, at medierne dækkede deres sager, har hun sagt til CNN ifølge Hollywood Reporter.

Flygter til Schweiz
Efter at have hyret sin forsvarsadvokat er Harvey Weinstein ifølge flere medier taget til Europa for at deltage i et afvænningsforløb for sex-afhængige. Det amerikanske kendis-medie TMZ.com har ligefrem billeder af, at han flyver afsted. Ifølge TMZ er der konkret tale om Schweiz. Derimod skriver Daily Mail, at han er i Arizona.

Foto: AP Film - 9. okt. 2017 - kl. 07:42 Anklages for sexchikane over tre årtier: Hollywoods mest magtfulde fyret fra sit eget selskab

Harvey Weinstein har været producent på nogle af de mest kendte film fra Hollywood. Blandt andet har han været i spidsen for flere film af Quentin Tarantino som eksempelvis 'Pulp Fiction' og 'Kill Bill' et og to.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen