Sexede Rosie har intet at skjule

Og det gør den britisk fotomodel Rosie Huntington-Whiteley heller ikke på nye frække billederSe også: Helena C. inviterer indenfor i privatenSe også: Se Helena i sexet photoshoot

Den britiske Victoria's Secret-model Rosie Huntington-Whiteley har ingen grund til at genere sig over sin figur, og det gør hun bestemt heller ikke i det nye nummer af Vs. modemagasinet, hvor hun fremtstår smukkere og mere sexet end nogensinde.

Det siger ikke så lidt for den 24-årige model, der på et af billederne er krøbet i kassen uden en trevl og bare sine arme og det hvide lagen til at dække de mest private kropsdele.

Endnu mindre skjuler hun på et andet, meget sexet foto, som også er taget af fotografen Greg Williams. Her er barmen synlig under den gennemsigtige kimono, der er tilpas løs til også at afsløre Rosie i lange sorte strømper og med et frækt korset. Alt i mens hun kigger uskyldigt ud til siden med de svulmende og fristende læber adskilt.

Søde drømmme
Smukt, smukt.

Se alle billederne her

Lidt mere påklædt, men ikke mindre sexet, er hun på et tredie billede, hvor hun har iklædt sort/hvide bukser og et korset, der nok kan få ethvert mandfolk til at drømme sødt.

Rosie Huntington-Whiteley har været model for Victoria's Secret siden 2006, og hun har også spillet med i flere film. Privat har hun været kæreste med Tyrone Wood, søn af rullestenen Ron Wood. Aktuelt menes hun at være sammen med skuespilleren Jason Statham.

0 kommentarer
Vis kommentarer