Sexet model-mutter i bølgerne

Alessandra Ambrosio havde sine to børn med på stranden i sit hjemland, Brasilien

Alessandra Ambrosio og hendes børn hyggede sig tidligere på ugen på stranden ved den tidligere fiskerby Trancoso. Her holder hun sin søn, Noah Phoenix, i hånden. (Foto: All Over)
Alessandra Ambrosio og hendes børn hyggede sig tidligere på ugen på stranden ved den tidligere fiskerby Trancoso. Her holder hun sin søn, Noah Phoenix, i hånden. (Foto: All Over)

For det meste har lingerimodellen Alessandra Ambrosio travlt med at rejse verden rundt til photoshoots.

Men når hun holder ferie, er der masser af tid til at hygge med ungerne og både bade i Atlanterhavets bølger og ride på heste på stranden.

Tidligere på ugen blev den 33-årige skønhed spottet på stranden ved Trancoso i sit hjemland, Brasilien.

Alessandra Ambrosio er vild med pomfritter, men må oftest nøjes med en avocado med salt. (Foto: All Over) Intl. kendte Undertøjsmodellerne afslører: Sådan bliver vi lækre

Alessandra Ambrosio tog sig en ridetur i strandkanten. (Foto: All Over)
Alessandra Ambrosio tog sig en ridetur i strandkanten. (Foto: All Over)

Byen Trancoso er en tidligere fiskerlandsby, som over de seneste år er blevet et populært feriested for de rige og kendte - og Alessandra Ambrosio er begge dele.

Feriestedet er dog stadig så afsides og privat, at der end ikke er skilte, der viser vej til ferieparadiset.

Sådan siger Alessandra Ambrosio glædelig jul - og tak for det! (Foto: All Over) Intl. kendte Glædelig jul fra lækker lingerimodel

Her hoppede den sexede model i en turkis bikini og tog ungerne, Anja Louise Ambrosio Mazur på seks og Noah Phoenix Ambrosio Mazur på snart tre, med på en eftermiddagstur til stranden.

Farmand, erhvervsmanden Jamie Mazur, var ikke med til familiehyggen.

Se alle billederne af Alessandra Ambrosio i galleriet over artiklen.

Alessandra Ambrosio (i midten) nyder solen flankeret af to brasilianske veninder. (Foto: Instagram). Se video fra Alessandra Ambrosios photoshoot for Victoria's Secret i næste klip. Intl. kendte Brasiliansk model viser bagdel

Alessandra Ambrosio på photoshoot for Victoria's Secret. (Video: Splash)

Alessandra Ambrosio holder ferie i sit hjemland, Brasilien. (Foto: All Over)
Alessandra Ambrosio holder ferie i sit hjemland, Brasilien. (Foto: All Over)

For et par uger siden lagde den dengang højgravide Alessandra Ambrosio dette billede af sig selv ud på sin twitter. (Foto: twitter) Intl. kendte Supermodel har født en søn

1 af 8 Alessandra Ambrosio i vandet sammen med sine børn, Anja Louise Ambrosio Mazur på seks og Noah Phoenix Ambrosio Mazur på snart tre. (Foto: All Over)
2 af 8 Alessandra Ambrosio med sin søn, Noah Phoenix, i hånden. (Foto: All Over)
3 af 8 En ridetur i strandkanten blev der også tid til. (Foto: All Over)
4 af 8 Farmand Jamie Mazur var ikke med på stranden, men i stedet fik bikiniskønheden hjælp til hesten af hestenes ejer. (Foto: All Over)
5 af 8 Man kan sagtens forstå, at Alessandra Ambrosio er efterspurgt, når der skal sælges bikinier og lingeri. (Foto: All Over)
6 af 8 Alessandra Ambrosio har været i en lang række blade, blandt andre Cosmopolitan, Elle, GQ, Harper's Bazaar, Marie Claire, Ocean Drive og Vogue. (Foto: All Over)
7 af 8 Det kan man vist kalde en 'happy ending'... (Foto: All Over)
8 af 8 Alessandra Ambrosio og hendes børn hyggede sig tidligere på ugen på stranden ved den tidligere fiskerby Trancoso. Her holder hun sin søn, Noah Phoenix, i hånden. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer