Shakiras bøn: Giv mig nogle former

Sangerinden Shakira bad Disney-instruktøren om at give hendes karakter lidt flere former

Her kan du se Shakira på den røde løber i februar. (Video: Splash)

Sangerinden Shakira, der er kendt for sine rystende hofter, var ikke helt tilfreds med den karakter hun ligger stemme til i Disney-filmen 'Zootropolis'. Gazellen, som hun spiller, var nemlig for tynd.

Det fortæller hun ifølge Evening Standard i Good Morning America.

'Hips don't lie'-sangerinden var bekymret for, hvilket signal det ville sende til de yngre fans, og derfor bad hun Disney om at give karakteren lidt flere former.

Shakira er ikke bare lækker - hun er også klog. (Foto: Planet Photos).
Klik på 'Næste' for at se kloge og sexede Shakira med kæresten Gerard Pique Intl. kendte - 21. jan. 2015 - kl. 18:12 Hvem er klogest: Shakira eller Mozart?

- Da instruktørerne og producerne viste mig Gazelle, synes jeg, at hun var for tynd. Hun var for trænet. Så jeg sagde til dem 'I bliver nødt til at give hende noget mere fylde', fortalte sangerinden i talkshowet.

Den 39-årige skuespillerinde var dog ikke et øjeblik i tvivl om, at hun ville lægge stemme til Gazelle, da hun fik beskrevet Disney-figurens personlighed. Det har hun tidligere fortalt til People Magazine.

- De besluttede sig for at fortælle mig om Gazelle, og hvordan hun var, hendes personlighed, og de ting, hun stod for. Jeg følte, at jeg kunne identificere mig med hende.

Foto: Target Press Kendte Kæmpegalleri: Her er de vildeste kendis-baller

10 kommentarer
Vis kommentarer