Shia LaBeouf anholdt under Trump-protest

Skuespilleren Shia LaBeouf blev onsdag anholdt, da der opstod en kontrovers mellem ham og en anden mand

Det er langt fra første gang, at den til tider ret kontroversielle skuespiller er blevet anholdt. Foto: AP
Det er langt fra første gang, at den til tider ret kontroversielle skuespiller er blevet anholdt. Foto: AP

En protest mod den amerikanske præsident, Donald Trump, udviklede sig til en kontrovers med en ukendt mand for den kendte skuespiller Shia LaBeouf.

Det førte til, at 'Transformers'-stjernen blev anholdt af politiet, der tog ham med på stationen, fortæller talsmanden for New Yorks politi ifølge CNN.

Den 30-årige skuespiller blev desuden sigtet for chikane og overfald af simpel karakter (en såkaldt misdemeanor, red.) efter episoden, der udspillede sig foran Museum of the Moving Image i millionbyen New York.

Se også: Verdensstjerne sender live mod Trump i fire år

Ifølge politiet opstod der et skænderi mellem Shia LaBeouf og en 25-årig mand, hvorefter den kendte skuespiller hev i mandens halstørklæde og kradsede ham i ansigtet.

Allerede senere samme dag blev skuespilleren dog løsladt igen.

LaBeouf har tidligere fortalt, at han planlægger at protestere mod den nye præsident de næste fire år med en kunstinstallation, som han er medskaber af, foran museet i New York.

flash - 10. okt. 2015 - kl. 21:44 Transformers-skuespiller anholdt i brandert

Her hænger der et kamera, der konstant sender live, og på den hvide museumsvæg står der med store, sorte bogstaver skrevet: 'He will not divide us' (Han vil ikke splitte os, red).

Meningen med installationen er, at amerikanerne skal deltage i kunstprojektet og sige ordene på væggen, mens de står foran kameraet.

Ifølge britiske The Guardian blev anholdelsen af skuespilleren, der er kendt for sine roller i 'Transformers' og 'Indiana Jones', optaget live på kameraet.

En kort videosekvens viser skuespilleren, der står foran kameraet sammen med en ukendt mand, der ud af det blå siger: 'Hitler gjorde intet forkert'.

Herefter opstår tumulten og kontroversen mellem manden og Shia LaBeouf, der bliver forarget over den kontroversielle kommentar og skubber til manden.

Se videosekvensen her.

58 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!