Shia LaBeouf: Vil kun arbejde med venner

Den fandenivoldske Hollywood-stjerne prøver på at få styr på sit liv ved kun at arbejde med venner

Filmen 'Man Down' har fået den skandaleramte Shia LaBeouf til at komme ovenpå. (Foto: AP)
Filmen 'Man Down' har fået den skandaleramte Shia LaBeouf til at komme ovenpå. (Foto: AP)

Man underdriver vist ikke, hvis man siger, at den kontroversielle skuespiller Shia LaBeouf har været involveret i et hav af skandaler.

Han er blevet arresteret ved en Broadway-forestilling, efter at han - siges det - begyndte at råbe vildt og slå folk i ryggen, han er på bizar vis dukket op til premieren på Lars von Triers film 'Nymphomaniac' med en papirspose over hovedet, og han har søgt behandling til sit alkoholmisbrug.

Sådan dukkede Hollywood-stjernen op til premieren på 'Nymphomaniac'. (Foto: AP)
Sådan dukkede Hollywood-stjernen op til premieren på 'Nymphomaniac'. (Foto: AP)

Mia Goth og Shia LaBeouf er her på den  røde løber i forbindelse med filmen 'Fury'. (Foto: AP) Intl. kendte - 27. jul. 2015 - kl. 20:00 Hollywood-stjerne tæt på at slå sin kæreste ihjel

Se også: Shia LaBeouf anholdt for gadeuorden

Men nu fortæller Hollywood-stjernen, som er på Film Festival i Venedig for at promovere sin nye film 'Man Down', at indspilningerne til filmen og især instruktøren, Dito Montiel, har fået ham på ret køl.

- Han kom hjem til mig, da jeg var på et rigtig dårligt sted mentalt og tilbød mig manuskriptet som en slags terapi. Lidt som: 'Her er en healings-process, som vi kan gå igennem sammen, så du får det bedre', fortæller Shia LaBeouf ifølge Bang Showbiz.

Se også: Skuespiller skar sig i ansigtet for rolle

For at komme alle de tidligere skandaler til livs har skuespilleren nu besluttet sig for, at han i fremtiden kun vil arbejde sammen med venner.

- Jeg vil arbejde med folk, jeg har en tilknytning til. Jeg jagtede listen med de 10 - De ti instruktører, du allerhelst vil arbejde med, og det gjorde ikke noget godt for mig, fortæller Shia Labeouf og fortsætter:

- Jeg klarer mig meget bedre i familiære omgivelser, hvor du føler, du kan fejle, og at fyren ved siden af vil samle dig op. Så nu prøver jeg på at få venner, som jeg kan arbejde med.

Det er endnu uvist, hvornår 'Man Down' får premiere i Danmark.

Se også: Helt gakkelak: Shia LaBeouf i nyt mediestunt

Se også: Triers stjerne mødte op med pose over hovedet

6 kommentarer
Vis kommentarer