Single-mormor høster stemmer i titusindvis: - Jeg fatter ikke du er så gammel?!

Alder er bare et tal, siger man. Det beviser australske mormor-Gina

Den australske mormor Gina tæver teenagere på stribe i skønhedskonkurrence. Foto: Gina Stewart/Instagram
Den australske mormor Gina tæver teenagere på stribe i skønhedskonkurrence. Foto: Gina Stewart/Instagram

Australske Gina Stewart har fået hele Australien til at tabe kæben, siden hun stillede op i konkurrencen om at blive mandemagasinet Maxims 'Miss Maxim Australia'.

Det bemærkelsesværdige er måske ikke, at blondine-baben høster roser for sit nydelige udseende.

Til gengæld er det kommet bag på en del, at Gina er mor til intet mindre end fire børn. To døtre og to sønner, der er 27, 25, 23 og fire.

Sidste år blev Gina også mormor til et barnebarn, der nu er ti måneder. Alt sammen i en alder af 47.

- Har lige stemt på dig. Jeg fatter simpelthen ikke, at du er 47, du er i i sandhed en skønhed, skriver en af Ginas knap 50.000 følgere på Instagram, imens en anden skriver.

- Det er simpelthen ufatteligt, at du er mormor. Betagende.

Tæver teenagere på stribe
Efter at have været oppe mod hundredvis af yngre konkurrenter - nogle så unge som 18 år - er Gina klar til semifinalerne i kampen om at blive 'Maxim's Finest' efter en sikker førsteplads i den indledende gruppe, hun deltog i.

Daily Mail Australia har haft lejlighed til at tale med landets nye 'ynglings-bedste', der efter sigende 'ældes med ynde'.

- Det eneste kosmetiske indgreb, jeg har fået foretaget, er, at jeg fik forstørret mine bryster for ti år siden. Ingen botox, siger hun.

På sin Maxim-profil fortæller Gina, der også er single, at hun selv sætter mest pris på sin 'humor, medfølelse og latter'.

Skulle hun vinde Maxim-konkurrencen, drømmer hun ifølge Daily Mail om at donere de knap 50.000 kroner til en veninde, der for nyligt fik et slagtilfælde i en alder af kun 30 år. 

Havde du gættet Ginas alder?

96 kommentarer
Vis kommentarer