Single-sangerinde: Sexet at være ubekymret

Den forhenværende X Factor-dommer Natalie Imbruglia føler sig langt fra 40, fed og færdig, men derimod fuld tilfreds med sine gener

'Torn'-sangerinden er velsignet med gode gener, mener hun selv. (Foto: All Over Press)
'Torn'-sangerinden er velsignet med gode gener, mener hun selv. (Foto: All Over Press)

Selvom Natalie Imbruglia rundede det skarpe 40-årige hjørne i februar i år, føler hun sig langt fra fed og færdig.

Faktisk synes hun, at selvtilliden er steget i takt med lysene på lagkagen, fortæller den australskfødte sanger- og skuespillerinde i et interview med avisen The Mirror.

Græder ikke over skønhedsfejl
- Det er nærmest i menneskets natur at fokusere på de ting, man gerne ville have så anderledes ud. Men jeg ved, jeg er attraktiv, så jeg går ikke rundt og græder over skønhedsfejl, siger den Grammy-nominerede sangstjerne, der har fået et godt udgangspunkt fra naturens side.

Velsignet med gode gener
- Jeg er heldigvis velsignet med gode gener - min mor er meget smuk. Jeg træner, spiser sundt det meste af tiden, drikker masser af vand og arbejder ikke alt for meget. Jeg tror, det handler om balance, lyder det fra 'Torn'-sangerinden.

- Det er sexet, når en kvinde ikke bekymrer sig om sin alder. Jeg siger ikke, at jeg er perfekt - jeg er også usikker - men jeg vil bare gerne nyde mine 40'ere, siger den forhenværende X Factor-dommer og uddyber:

- Ja, jeg har rynker, men jeg er glad. Jeg elsker at blive ældre, og jeg vil bare gerne have det godt. Vi kommer alle til at blive rynkede, og vi skal alle sammen dø. Så lad være med at fornægte det, understreger Imbruglia.

Se også: Smuk single-sangerinde overvejer Tinder

Kærester med Ross fra 'Venner'
Sangerinden er i øjeblikket single, men har tidligere været gift med rockmusikeren Daniel Johns og været kærester med 'Venner'-skuespilleren David Schwimmer.

Hun har netop udgivet sit femte album, 'Male'.

3 kommentarer
Vis kommentarer