Sir Bob Geldorf overvejede selvmord

Efter datteren Peaches død havnede han i et sort hul

Sir Bob Geldorf var meget tæt på et selvmord, da datteren døde. Foto: all over
Sir Bob Geldorf var meget tæt på et selvmord, da datteren døde. Foto: all over

Da hans 25-årige datter, Peaches døde, væltede verden for Sir Bob Geldorf.

Den 64-årige sanger følte sig så knust, at han ikke følte at livet var værd at leve længere. Peaches døde af en overdosis i 2014 og efterlod sig to små børn.

Peaches Geldorf blev kun 25 år. Foto: AP
Peaches Geldorf blev kun 25 år. Foto: AP
 

Sir Bob var så langt ude, at han satte sig ned og begyndte at lave en positiv og en negativ liste over, fordele og ulemper ved at forblive i live, og der skulle en lang telefonsamtale til med en en god ven, før Geldorf lagde de triste tanker på hylden.

- Jeg sad med min liste og skrev og skrev indtil positiv-listen var længere end negativlisten, fortæller han til People og tiføjer:

- Heldigvis  havde jeg åndsnærværelse nok til at ringe til en god ven og forklare ham, at jeg var begyndt at blive 'rationelt irrationel'. Han gav mig verbalt en ordentlig lussing og sagde: 'Nu gør du ikke noget fucking dumt. Bliv hvor du er.' Og så kom han ræsende. På den måde blev jeg talt ud af alt det sorte.

Geldorf indrømmer også, at frieriet til sin kæreste igennem mange år, Jeanne Marine, hjalp ham igennem sorgen over Peaches.

- Lige efter min datters død, besluttede jeg, at John Lennon havde ret, da han i sin strålende naivitet skrev: 'Love is all you need'.

Peaches mor, Paula Yates, døde også af en overdosis i 2000. Hun blev 41 år.

 

6 kommentarer
Vis kommentarer