Sitcom-stjerne: Skuespillere er overbetalte

The Big Bang Theory-skuespilleren, Mayim Bialik synes, at skuespillere får rigeligt i løn

Ud over at være sit-com-skuespiller ha Mayim Bialik en phd i hjerneforskning. Foto: AP
Ud over at være sit-com-skuespiller ha Mayim Bialik en phd i hjerneforskning. Foto: AP

For mange håbefulde skuespillere går drømmen om de skrå brædder eller det store lærred hånd i hånd med et skrabet budget og en sidegesjæft som tjener.

Men de heldige få, der virkelig formår at slå igennem, kan til gengæld glæde sig over en astronomisk hyre. Det siger 'The Big Bang Theory'-stjernen Mayim Bialik, der indrømmer, at skuespiller får mere end nok i lønningsposen.

- Jeg tænker ikke så meget på pengene. Jeg er en skuespiller med arbejde, og vi bliver alle sammen overbetalt. Jeg er taknemmelig for at være i arbejde. Men jeg er stadigvæk nødt til at tænke over fremtiden, siger den 40-årige skuespiller ifølge New York Daily News.

Fik 198 mio. kr.
Men hvis Bialik tjener tilnærmelsesvis så meget som Jim Parson og Kaley Cuoco, der har de ledende roller i den populære komedieserie, er der nu ingen grund til bekymring. Ifølge finansmagasinet Forbes tjente de to stjerner hver hele 198 millioner kroner sidste år for deres roller i 'The Big Bang Theory' samt en række sideindtjeninger.

Bialik, der tidligere har spillet med i den populære 90'er-serie 'Blossom', mener nu ikke, at lønningerne nødvendigvis sikrer et bedre program.

Phd i hjerneforskning
- Jeg tror ikke, at lønnen har nogen indflydelse på kvaliteten af showet. Vi har en ekstraordinær gruppe skuespillere, fantastiske manuskriptforfattere og folk, der er passionerede omkring at lave et fantastisk program hver uge, siger Bialik.

Skulle hun i mod al forventning stå uden arbejde, har den alsidige skuespiller dog noget at falde tilbage på. Hun har nemlig en ph.d. i hjerneforskning, og så har hun udgivet en bog om opdragelse baseret på de hormoner, der bliver aktiveret, når børn og deres forældre knytter sig til hinanden.

6 kommentarer
Vis kommentarer