Skriver historie: Så grotesk rig er Kylie Jenner

Den amerikanske realitystjerne kommer med stor sikkerhed til at skrive historie og slå Mark Zuckerberg som den yngste dollarmilliardær nogensinde

Det er normalt kun forbeholdt erhvervs-magnater, samt politiske sværvægtere, at ramme forsiden på Forbes, men det er realitystjernen Kylie Jenner, der pryder augustnummeret af erhversmagasinet.

I magasinet sættes der samtidig tal på Kylie Jenners svimlende markedsværdi. Forbes vurderer, at den 20-årige realitystjerne (Kylie Jenner fylder 21 i august) er 900 millioner dollars værd og snart runder den magiske milliard i dollars.

Det skyldes ikke mindst hendes succesfulde kosmetikfirma, Kylie Cosmetics, der, ifølge Forbes, har en markedsværdi på 800 millioner dollars. Kylie Jenner ejer selv 100 procent af selskabet.

Se Jenner i meget vovet kjole (Video: Splash News)

Intl. kendte Fans går amok - Kylie Jenners kæmpe-læber er væk

De resterende 100 millioner dollars er hentet hjem via deltagelse i diverse tv-shows og via reklameindtægter. Når Kylie Jenner - formentlig inde for det næste år - runder milliarden, vil hun skrive historie som den yngste person i verdenshistorien, der selv har indtjent den gigantiske sum.

Ifølge Forbes var Mark Zuckerberg eksempelvis 23 år, da han var en milliard værd i dollars, men han kan altså ikke hamle op med den effektive pengemaskine, som Kylie Jenner, har skruet sammen.

Det er kun to år siden, at Kim Kardashians halvsøster søsatte kosmetikfirmaet, der i løbet af det første halvandet år indtjente 420 millioner dollars - godt 2,5 milliarder kroner.

Livet er skønt. Foto: All Over Press Intl. kendte Kylie fejrer milliard-salg på velkendt facon

77 kommentarer
Vis kommentarer