Skuespiller giver råd til et langt ægteskab

Tom Hanks har efter 30 års ægteskab en god ide om, hvordan man får et langt ægteskab.

Her ses Tom Hanks og Rita Wilson på den røde løber til Academy Film Awards 2014 i London (video: Splash)

Det er efterhånden en sjældenhed, at ægteskabet holder i mere end et par år, når der er tale om berømtheder. Tom Hanks er dog undtagelsen, eftersom han stadigvæk er sammen med sin kone, skuespilleren Rita Wilson, næsten 30 år efter, at de blev gift.

Hanks, der mest er kendt for sine roller i 'Forrest Gump', 'Apollo 13' og 'Saving Private Ryan', har et overraskende simpelt råd til de nygifte, der håber på, at hvedebrødsdagene kommer til at vare ved.

Se også: Som 18-årig forudså Tom Hanks, at han ville blive en stor filmstjerne

Du skal ikke være dum
- Lad vær med at være dum. Jeg tror, at det er en modig handling i sig selv at blive gift, fortæller han i et interview med Extra.

Desuden løfter han sløret for, at man bør gå til et ægteskab med ydmyghed. Således definerer han sig selv som "en heldig mand", at han har fået lov til at leve sammen med sine kone igennem alle disse år.

Og at ægteskabet er i medgang og modgang har den 59-årige skuespiller selv kunnet mærke, efter at hans kone længe har kæmpet med brystkræft, men han glæder sig nu over, at hun er ved godt helbred.

- Hendes helbred er fantastisk. Hun har ikke alene taget sig af sin egen krise, men af alle kvinders kamp mod kræft på en måde, som jeg synes er virkelig smuk og modig. Jeg er glad for, at vi ikke går i gymnasiet, for så ville jeg ikke have turdet tale til hende, fortæller Tom Hanks, der selv spillede en aids-syg advokat i

filmen "Philadelphia" fra 1993.

Filmmagasinet - 8. jul. 2015 - kl. 21:12 Se Tom Hanks i Spielbergs nye koldkrigs-drama

Tom Hanks og hans kone Rita har holdt sammen i næsten 30 år.(Foto: AP)
Tom Hanks og hans kone Rita har holdt sammen i næsten 30 år.(Foto: AP)
 

1 af 2 Tom Hanks og hans kone Rita har holdt sammen i næsten 30 år.(Foto: AP)
2 af 2 
7 kommentarer
Vis kommentarer