Skuespiller i bizar video: Har kvælersex med konen

Helt gak-gak: Skuespiller Randy Quaid har lagt en sexvideo online, hvor han blandt andet afprøver kvælersex med sin kone Evgina Quaid.

Hollywood-skuespilleren Randy Quaid er nu for alvor kommet i mediernes søgelys.

En video er for nylig blevet uploadet på nettet, der blandt andet viser den 64-årige skuespiller og konen Evgina Quaid have kvælersex. I baggrunden hænger et billede af mediemogulen Rupert Murdoch.

Hvorfor den bizarre sexvideo er til offentlig skue er uklart, men på en opslag på videodelingstjenesten 'Vidme' står der:

'Evi Quaid og Randy Quaid har sex, mens New York Post-ejeren Rupert Murdoch ser på'.

Sexvideoen kommer kun en måned efter en anden bizar protestvideo, hvor han langer ud efter mediemogulen, mens han simulerer sex med sin kone. 

- Vil du knalde mig, Rupert? Nå, men jeg vil knalde dig, lyder det fra en langskægget udgave af skuespilleren i videoen.


Randy Quaid (foto: AP)

Frygter sekt
Quaid-parret er kendt for at være specielle. De har tidligere meldt ud, at de tror, at en ond sekt ved navn 'The Hollywood Star Whackers' vil dræbe dem. De hævder blandt andet, at det var dem, der slog skuespilleren Heath Ledger ihjel, som 'officielt' døde af en overdosis sovemedicin i 2008.

Ifølge det britiske medie Daily Mail begyndte parrets kontroverser i 2008, hvor Randy Quiad blev smidt ud af skuespillernes fagforening 'Actor's Equity Association' for livstid, da han under stykket 'Lone Star Love' i Seattle skulle have misbrugt sine skuespil-kollegaer fysisk og psykisk. Ligeledes ønskede fire medlemmer af fagforeningen et polititilhold mod Evigina Quiad efter et skænderi i forbindelse med teaterstykket.

I 2010 var den gal igen. Parret var blev sigtet for hærværk og indbrud, da de pludselig var flyttet ind i et hus i Montecito i Californien, som de engang havde ejet, men som ikke længere tilhørte dem.

Den 64-årige Randy Quaid er skuespiller Dennis Quaids storebror. Han har blandt andet været Golden Globe-nomineret for sin rolle som Colonel Tom Parker i den anmelderroste CBS mini-serie Elvis (2005). Mest kendt er han nok for sine roller i filmene 'Independece Day' (1996), Kingpin (1996) og Brokeback Mountain (2005).

Se et uddrag af den bizarre sexvideo i klippet foroven.

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere